Ако слуховете се окажат точни, то OnePlus 6 няма да

...
Ако слуховете се окажат точни, то OnePlus 6 няма да
Коментари Харесай

Пускането на Xiaomi Mi7 е насрочено за февруари 2018 г.

Ако слуховете се окажат точни, то OnePlus 6 няма да е единственият телефон, който ще бъде пуснат при започване на 2018 година Xiaomi също може да стартира новата година с Mi7.

В началото на Новата година — това е главното време за стартиране на продуктите от китайските производители на телефони. Докато Коледа е чудесна за извършване на покупки на Запада, Китай се радва на китайската Нова година, която се организира през януари или февруари (в взаимозависимост от годината), и то в най-горещото време за извършване на покупки на нови артикули.

Имайки поради това, напълно не е изненадващо, че OnePlus може да пусне OP6 тъкмо по това време, а Xiaomi тогава, съгласно слуховете, да пусне Xiaomi Mi7!

От Китай изтече информация, че има солидни доказателства, намекващи за ноемврийски проби на Xiaomi Mi7, и че Xiaomi се готви за стартирането на новия мобилен телефон през февруари последваща година. Същите източници настояват, че Qualcomm работи в тясно съдействие с Xiaomi за усъвършенстване на Snapdragon 845.

Ако слуховете се окажат правилни, то това ще направи Xiaomi Mi7 един от първите смарт телефони на пазара, основани на новия чипсет на Qualcomm, и това може да значи, че ще станем очевидци на интернационално показване, както това се случи при Mi5, който се появи в Китай и на MWC в Барселона.

Смята се, че новият флагман идва с бързо безжично зареждане и ще може да се похвали със стъклен керамичен заден панел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР