Ако случайно сте родени под някой от следните признаци и

...
Ако случайно сте родени под някой от следните признаци и
Коментари Харесай

Кои са 4-те зодии с най-високо либидо?

Ако инцидентно сте родени под някой от следните признаци и вътрешният ви монолог е главно „ Секс секс секс? " тогава има късмет да сте благословени с най-високото либидо. Така че продължавайте да се забавлявате (отново, безвредно и отговорно, моля) и обичайте на воля.

1. Овен

Овенът е прочут със своя рискован дух, възторг и видимо безкрайна сила, тъй че както можете да си визиите, този знак също е и доста див в чаршафите. Каквото и да желаят овните, те евентуално ще получат, тъй като нямат боязън да го преследват. Сексуалното предпочитание на овена е такова, че когато и да е би трябвало да бъдете готови да бъдете придърпани в някой ъгъл за импровизации, тъй като няма нищо, което тези адреналинови наркомани обичат повече от горещата и бърза пристрастеност. Също по този начин, сексът с този знак в никакъв случай не е отегчителен, тъй като на първо място овенът желае да прекара ужасно и да опита нови и вълнуващи неща - както в спалнята, по този начин и отвън нея. Така че по принцип би трябвало да очаквате да експериментирате и да играете някои много странни любовни игри, в случай че сте с овен.



2. Телец

За чувствения и любящ телец няма такова нещо като прекомерно доста секс. Докосването е любовният език на телеца, тъй че можете да се обзаложите, че това значи необикновено високо полово предпочитание. Те просто желаят да се изгубят в чувството на различен човек - и в случай че зависи от тях, сексът щеше да продължи с часове. Те обичат дълги, буйни целувки, сексуален масаж и свързване на съвсем духовно равнище. Освен това, те са толкоз търпеливи (и щедри), че можете да разчитате на необикновено време с тях в леглото.

3. Лъв
 Повишаване на либидото с натурални екстракти - какво съдържа био-продуктът Casanova? Повишаване на либидото с натурални екстракти - какво съдържа био-продуктът Casanova?
Липсата на полово предпочитание и намаленото либидо са моменти, които се появяват при всеки мъж в даден интервал. Тогава представителите на...

Хубаво е, че лъвовете са толкоз очарователни, тъй като в случай че не бяха, в никакъв случай нямаше да съумеят да задоволят високите си полови влечения. Те притеглят сътрудници към тях с тяхната закачлива природа и с тяхната топла и сърдечна аура. Но просто бъдете предизвестени, че обичат да се самоизтъкват в леглото. Те са изобретателни и въодушевени любовници, които в никакъв случай не пропущат шанса да тестват нов ход, изключително този, който ги кара да наподобяват необикновено в профил. И да, те чакат да получават напълно и постоянно похвали за външния си тип и представянето им в леглото, тъй че не бъдете безмълвни, в случай че желаете да останете в леглото на лъвовете - и повярвайте ми, ще го извършите. Да, те могат да бъдат егоцентрици понякога, само че лъвът е необикновено любящ и предан, тъй че изцяло си заслужава.



4. Скорпион

Скорпионът има високо полово увлечение? Кой да допусна? Хм... единствено всеки, който в миналото е имал щастието да се озове в леглото с подобен. Да, няма знак, по -сексуално привличащ и с по-високо либидо от скорпиона. Тези извънредно буйни и вълнуващи любовници процъфтяват при физически контакт и са също толкоз вложени в това, че сътрудниците им се забавляват, както и те. Никога не им липсват благоприятни условия и за полови сътрудници, с помощта на невероятния си магнетизъм и увереността да преследват всеки, който притеглят. С една дума те са неустоими.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР