Ако следваме логиката на уволнения по силата на лошата комуникация,

...
Ако следваме логиката на уволнения по силата на лошата комуникация,
Коментари Харесай

Страхил Делийски: Борисов сменя бушони, но системите ще продължават да гърмят

Ако следваме логиката на уволнения по силата на неприятната връзка, то би следвало скоро целият Министерски съвет да си търси нова работа, тъй като неприятна връзка има и на доста други места в ръководството. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия политологът Страхил Делийски във връзка поисканата от премиера Бойко Борисов и подадена оставка на обществения министър Бисер Петков, написа Novini.bg.

Тук става дума за нещо типично за Борисов – нещо не работи добре, имаме гърмяща система, сменя се един бушон, само че това не трансформира тежкото положение на самата система, съобщи Делийски.

Ще продължаваме да виждаме сходно гърмене на системи. Във водния бранш да вземем за пример към 85% от сдруженията имат проблеми. Борисов умее да господства, умее да прави ходове, които да го държат на власт, само че е доста противоречиво дали умее да ръководи обществени системи. Ако не престават по този начин да се ръководят обществените системи, не ни чака нищо положително. Този вид философия, която се води към този момент 10 години, загърбва положителното ръководство на обществените системи, разяснява още Страхил Делийски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР