Ако следите в Instagram Ивет Лалова, със сигурност ви е

...
Ако следите в Instagram Ивет Лалова, със сигурност ви е
Коментари Харесай

Ивет Лалова показа новата си любов - slava.bg

Ако следите в Instagram Ивет Лалова, сигурно ви е направило усещане, че постоянна част от фотосите ѝ напоследък е едно куче на име Токио. Е, Токио има празник - към този момент от 7 месеца е част от фамилията на лекоатлетката ни. По този мотив тя написа дълъг текст в обществените мрежи, в които споделя по какъв начин едно куче може да преобърне живота на човек. Каналът " във vbox7 споделя:

"За 7 месеца това момче прекатурна живота ми и ме провокира да извадя от себе си голямо самообладание и успокоение ", написа тя. Ивет Лалова е изумена от метода, по който Токио се приспособява във всяка обстановка. "За това малко време с нас Токио хвърча 4 полета в карго, 2 пъти плава с ферибот, спа в десетина хотела, измина хиляди километри с кола и два пъти се озова на морето ", споделя тя. Токио е извънредно обществено куче, което обича да си играе с всеки, а собственичката му го назовава "голяма лепка ". За Токио и породата му контактът бил наложителен и непрекъснат, даже и в банята! А Токио си имал и правилен другар - мече, без което не излиза.

През 2020 година умря лабрадорът на Ивет Лалова, Болт, и то на едвам 9 година Нищо и в никакъв случай няма да замести животните, които сме изгубили, само че това не би трябвало да ни стопира да обичаме още веднъж ", написа тя под обявата тя.

Вижте повече!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР