Ако следи човек новините, ще разбере, че въпреки високопарните приказки

...
Ако следи човек новините, ще разбере, че въпреки високопарните приказки
Коментари Харесай

Селска драма в Добрич! Милионери – земеделци нападнаха виден сикаджия

Ако следи човек новините, ще разбере, че макар високопарните приказки на всевъзможни “евроатлантически политици ”, в България нищо значително не се е трансформирало от 90-те години

Поредно доказателство за това е екшънът, състоял се в Добрич.

По техния роман през днешния ден в центъра на Добрич се е разиграла невероятна селска драма, в която съществени герои са още веднъж едни от най-крупните арендатори на земеделска земя в България Илко Павлов и брат му от Генерал Тошево. Двамата, известни като “Братя Павлови ”, купиха предходната година централния тризвезден хотел “България ” в Добрич. Той им бе продаден от брачната половинка на Радосвет Радев, която беше негов притежател с помощта на добитите от приватизацията парцели от компания “Дарик парцели ”. Тогава наследниците на предприемача прибраха от братя Павлови 4 млн. лв..

Именно поради тази имотна облага на братя Павлови, през днешния ден в центъра на Добрич се е разиграла селска драма, потресла куп очевидци. При придобиването на хотела, братята одобряват и наемателя на вариетето към хотел, който държи чартърен също и паркинга. Става дума за известния в Добрич Иво Котарака, за който настояват, че един от наместниците на СИК в района.

От описа на нашите източници излиза наяве, че Иво Котарака е отказал да напусне вариетета и паркинга, макар ултиматума на Илко и Иван Павлови, че стартират ремонт на хотела. Нещо повече. Котарака даже бил получил предизвестие от архитекта, отговарящ за бъдещата реорганизация, че в случай че не напусне навреме паркинга и вариетета, братя Павлови щели да стоварят целия хотел върху главата му. Очевидно Иво Котарака не е приел насериозно това предизвестие, защото през днешния ден двамата братя са пристигнали пред хотела с цялостен рейс с служащи и непосредствено са отскубнали от паркинга борбата, в която се е помещавала защитата.

Източниците ни описват, че Илко и брат му нахлули в своя парцел с тежки машини, като непосредствено изпочупили бариерите на мястото, несъмнено за паркиране на коли. По този метод те демонстративно изхвърлили дразнещия ги наемател от своя парцел, по метод, прочут от първата половина на 90-те години.

Снимка: Dobrichonline.com

Както сами може да прецените от тази история, няма никакво значение какво ви приказват от тв приемника, когато в България нещата не престават да се случват по остарелия метод.

Източник: mediamall.info

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР