Ако ситуацията се влоши, ако има по-нататъшни атаки срещу териториалната

...
Ако ситуацията се влоши, ако има по-нататъшни атаки срещу териториалната
Коментари Харесай

ЕС обеща тежки икономически санкции на Русия, ако нападне Украйна

Ако обстановката се утежни, в случай че има по-нататъшни офанзиви против териториалната целокупност на Украйна, ние ще отговорим с солидни стопански и финансови наказания против Русия. Това съобщи Урсула фон дер Лайен, ръководител на Европейската комисия, на икономическия конгрес Давос.

Трудностите ни не са с Русия или с нейния народ, а с рисковата политика на Кремъл, съобщи още Урсула фон дер Лайен, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa). Автократите се опасяват от привлекателността на нашите демократични демокрации, от нашия стопански триумф, нашите цивилен свободи и свободата на словото и концепциите, уточни тя.

През последните седмици Русия струпа десетки хиляди свои бойци покрай Украйна. Американският президент Джо Байдън съобщи на конференция в Белия дом, че не има вяра съветският президент Владимир Путин да желае пълномащабна война в Украйна. Байдън предизвести, че Русия ще заплати скъпо, в случай че предприеме военно навлизане в Украйна. Байдън сподели, че съгласно него Русия се готви да предприеме дейности в Украйна, само че Путин още не е взел дефинитивно решение. Според Байдън решението зависи напълно от Путин, който в този момент преценя какви последствия може да има за Русия в краткосрочна и дълготрайна вероятност.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР