Ако си търсите нов смартфон и искате нещо надеждно, то

...
Ако си търсите нов смартфон и искате нещо надеждно, то
Коментари Харесай

Смартфоните на Samsung крашват повече и от iPhone 6

Ако си търсите нов смарт телефон и желаете нещо надеждно, то по-добре стойте надалеч от Samsung. Това демонстрират статистическите данни от проучването на компанията за сигурност и заличаване на данни Blancco,,която е анализирала % на „ крашване “ на най-хубавите телефони на пазара.

Докато iPhone 6 има най-голяма степен на неточности при смарт телефоните на Apple(22%), Blancco предизвестява, че моделите на Samsung са по-склонни да „ забиват “ от всяко друго устройство на пазара с 27,4%. Това е най-лошият резултат от всички Android телефони.



Когато става дума за iPhone, колкото по-нов е моделът, толкоз по-големи са възможностите за надеждност. Докато iPhone 6 води във връзка с неточности, iPhone 6s е на второ място с 16%, следван от 6s Plus и 6 Plus със надлежно 9% и 8%.

На противоположния полюс, а точно най-надеждните Apple устройства, iPhone 8 Plus е водещ в класациите с едвам 3 % крашване.iPhone X има същия резултат, до момента в който доста по-старият iPhone 5s е изненадващо близко в класацията с 5%.

Чудите се за какво телефоните iPhone вършат неточности? Данните от проучването демонстрират, че основните виновници за множеството проблеми на iOS са Bluetooth, Wi-Fi, слушалките и мобилният интернет. За Android най-голямото главоболие е продуктивността на устройствата, последвано от камерата, микрофона и зареждането на батерията.

iPhone нормално са много надеждни устройства, макар че през последните месеци Apple бяха уличени в потреблението на спорни практики. Например през декември 2017-та стана ясно, че американският софтуерен колос умишлено софтуерно е забавял по-старите си модели.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР