Ако си падате по гейминг на PC, то в някакъв

...
Ако си падате по гейминг на PC, то в някакъв
Коментари Харесай

Сглобявайте компютри на воля с този странен симулатор



Ако си падате по гейминг на PC, то в някакъв миг евентуално ви се е налагало да вършиме ъпгрейт на машината си. Не всеки обаче може да се оправи със сглобяването на цялостен компютър от съставни елементи, с цел да играе игри. Е, в този момент има игра (иронията!), която прави тъкмо това – PC Building Simulator разрешава да добиете задоволително опит и познания, без това да ви коства изгорели процесори и доста нерви и пари. Едиственият проблем е, че ви би трябвало компютър, с цел да я играете. Порочен кръг!

PC Building Simulator се намира в алфа фаза и е тъкмо това, което подсказва името. Игра, която симулира процеса на сглобяване на компютър. Избирате нужните елементи, слотове, винтчета, термопаста и ги слепвате в амалгама, която би трябвало да работи. Разработчиците от Claudiu даже плануват режим кариера, в който ще можете да продавате творбите си, с цел да преживявате.

„ Идеята и задачата на играта е да научи хората да сглобяват компюти по занимателен и прелестен метод “, написа разработчикът. „ Опитваме се да създадем играта както занимателна, по този начин и потребна – предстоящ инструмент за обмисляне на ъпгрейди без нуждата за харчене на хиляди долари “.

Произведението на Claudiu не е от най-красивите образно, най-малко на този стадий, само че концепцията не е за занемаряване. Може да свалите безвъзмездна ранна версия на играта от Itch.io


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР