Ако се замислим кои секс пози използваме най-често, първите четири

...
Ако се замислим кои секс пози използваме най-често, първите четири
Коментари Харесай

Да разнообразим секса!

Ако се замислим кои секс пози използваме най-често, първите четири места несъмнено ще заемат „ мисионерската “, „ дамата от горната страна “, „ страничната “ и „ колянно-лакътната “ (терминът е за по-пуритански усети, другояче, с цел да стане ясно на всички – приказваме за „ кучешката”). Ако се запитаме кои са най-скучните и омръзнали пози, отговорът, без да се замисляме, ще бъде: „ мисионерската “, „ дамата от горната страна “, „ страничната “ и „ на колене и лакти “. Парадокс, само че нищо необичайно в последна сметка. Всяка от изброените пози си има преимущества: при мисионерската това е тесният контакт сред телата и опцията непрекъснато да гледаш партньора; дамата от горната страна – опцията да се управлява дълбочината на проникване; кучешката – дълбокият контакт. Ние потребление толкоз постоянно въпросните позиции точно поради преимуществата им, може би дори по-често, в сравнение с се поставя. Между другото има способи да се съчетаят удобството на навика с изненадата на новото. Няколко леки линии – и остарялата секс поза е нова.
Мисионерската
Ако ви харесва плътният контакт в тази позиция, значи ще ви харесат и нейните разновидности
До стената
Как наподобява? Ти си до стената в дословния смисъл с тил, опрян в нея, и разтворени крайници Партньорът ти стои пред теб. По време на фрикциите те придържа с ръце под бедрата Можеш да внесеш палав и доста прелестен детайл единствено с леки придвижвания на краката: събираш ги – проникването е незадълбочено, разтваряш ги по-широко – проникването е по-дълбоко.

Защо ще ви хареса? Подобно на мисионерската, тази поза обезпечава компактен контакт и опция да се наблюдавате един различен. Освен това при нея не се постанова да се събличате – по тази причина е изключително подобаваща за бърз и импровизиран секс.
Секс-йога
Как наподобява? Партньорът ти е седнал по турски Ти – с лице към него, сядаш върху бедрата му, като обгръщаш с крайници тялото му. Той прониква в теб, придържайки те за бедрата. 3а да не губите ритъма, ще ти е по-удобно да го прегърнеш или да използваш за опора раменете му. Така можете да се движите и двамата по едно и също време или да се редувате. Когато оргазмът наближи, притисни се колкото се може по-плътно към него: по този начин ще изпитате оптимално наслаждение.

Защо ще ви хареса? Освен преимуществата на класическата мисионерска, при тази поза и двамата можете да контролирате скоростта и дълбочината на навлизане. Периодична промяна на темпото ще ви разреши да вършиме секс оптимално дълго. За да си на върха, помоли колегата си за спомагателна екстра – да подтиква клитора ти с ръка по време на придвижванията. В тази позиция това няма да е мъчно за него.
Жената от горната страна
Вариантите на тази известна позиция ще ти оказват помощ да държиш непрекъснато обстановката под надзор.
Морска звезда
Как наподобява? Той е седнал на пода с опънати напред крайници и подпрени обратно ръце. Ти се отпускаш на колене с тил към него, тъй че краката ти да са от външната страна на неговите. Сядаш на бедрата му и накланяш тяло напред. В тази поза започваш да се движиш, като използваш коленете си за опора. Той също има опция да се изяви – може да се движи, като повдига и отпуска таза си. Ако искаш, помагай му с придвижвания на бедрата или спри неподвижна и ритмично свивай и отпускай мускулите на влагалището.

Защо ще ви хареса? Тази позиция е тайният ключ към прословутата G-точка, ситуирана на предната стена на влагалището. И той ще остане удовлетворен, в случай че по време на придвижванията галиш тестисите му.
Лодкари
Как наподобява? Той е седнал на стол (предварително тестван, че е задоволително устойчив) с леко разтворени крайници. Ти сядаш от горната страна с лице към него и притискаш колене към седалката – по този начин бедрата ти са компактно притиснати към тези на колегата. Той те хваща под таза, а ти се държиш за гърба на стола и започваш да се движиш единствено с пружиниране на краката.

Защо ще ви хареса? Тук самодейността е напълно в твои ръце: той е съвсем имобилен, ти, противоположното, можеш да се движиш в определено от теб движение и амплитуда. При това телата ви са в доста по-плътен контакт от класическата „ дамата от горната страна “, получава се естествена разтривка на гърдите, което значи спомагателна стимулация.
СтраничнаБезопасна игла
Как наподобява? И двамата сте заели странична поза, той е откъм гърба. Леко се сгъваш в кръста и придвижваш бедра към неговите, като по едно и също време ги наместваш сред краката му. Той обгръща с крайници талията ти и придържайки твоите бедра, стартира мудни придвижвания с дребна амплитуда. Ще ви се наложи да откриете сами най-удобното състояние за телата, само че резултатът си коства.

Защо ще ви хареса? В тази позиция проникването не е толкоз надълбоко. Но тя е изключително добра в случаите, когато има противоречие в размерите и всяка друга поза е мъчителна за теб. „ Безопасната игла “ ти дава опция да избегнеш неприятните чувства, като въобще не те лишава от оптимално наслаждение: не забравяй, че главната част от нервните окончания са ситуирани в първата третина на влагалището.
Преплитане
Как наподобява? Ти лежиш на хълбок. Партньорът ти е на колене зад тила ти. Подпирайки се на ръце, той се разполага паралелно на твоето тяло, като единият му крайник е върху бедрото ти, а другият – сред краката ти. Движенията прави основно той и от самото начало би трябвало да се подпира на лакът, с цел да не те притиска с тяло.

Защо ще ви хареса? Тази поза също обезпечава отлична стимулация на в G-точката. Освен това едната ръка на колегата ти постоянно е свободна и с нея може да гали гърдите ти или клитора.
На колене и лактиОфис сцена
Как наподобява? За тази позиция ви трябват маса (бюро) и стол. Той сяда на стола с разтворени крайници. Ти сядаш от горната страна с тил към него. Краката ти са опрени на пода, а ръцете – на масата. Той те държи за бедрата и движи тялото ти нагоре-надолу, като в синхрон разтваря и събира своите бедра с неголяма амплитуда.

Защо ще ви хареса? Тази поза не му разрешава да прониква толкоз надълбоко, както при класическата. Затова пък може да сменя посоката на придвижването и амплитудата, тъй че оптимално да подтиква вътрешната повърхнина на влагалището. А когато те повдига едва-едва, може да види по какъв начин пенисът му влиза в теб – представление, което побърква всеки мъж.
Мръсни танци
Как наподобява? Той е полулегнал по тил (сложи две-три възглавници под главата му). Ти се отпускаш на колене с тил към него и сядаш върху бедрата, тъй че неговите крайници да са сред твоите колена. Започваш да се движиш нагоре-надолу, като се подпираш на ръце.

Защо ще ви хареса? За разлика от обичайна на колене и лакти, тук водещата роля е на дамата. Ти сама регулираш дълбочината на навлизане и амплитудата на придвижванията. Той получава ролята на наблюдаващ, който се любува на това, което вижда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР