Ако се стигне до следващи избори, те ще са предизвикани

...
Ако се стигне до следващи избори, те ще са предизвикани
Коментари Харесай

Христо Иванов: Дали ще има следващи избори зависи от уменията на мандатоносителя

Ако се стигне до последващи избори, те ще са провокирани от умеенето или неумението на мандатоносител я. Това е позицията на съпредседателя на коалиция " Демократична България " Христо Иванов, изразена в Народното събрание и оповестена във Facebook преди мнението на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов в същата обществена мрежа , че може да се стигне до нови избори.

" Никой да не чака, че ние ще бъдем притиснати до стената с една торба имена, за които да гласуваме или не. Това няма по какъв начин да стане. Очакваме формулата на министерски съвет от " ИТН " и в светлината на това " Демократична България " ще реши дали да поддържа предлагането ", написа Иванов.

По думите му за пръв път от доста години страната има късмет да сложи ГЕРБ и Движение за права и свободи на разстояние от властта и това е народен стратегически интерес. Иванов акцентира, че са попитали дали ще има ясно стихотворец политически ангажимент във връзка с избрани политики или ще продължат раздумките .

Вторият въпрос, подложен от Демократична България е за значимостта на хората, които ще бъдат препоръчани и за техните качества .

Третият - е дали препоръчаната формулата ще бъде осъзнато разграничена от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" На нито един от тези въпроси не получихме отговор ", пишат от Демократична България и дефинират изявлението против служебния министър Асен Василев като много съмнителна лична офанзива, с която се смесват обстоятелства от търговски спор с квалификации от Наказателния кодекс .

Нека никой да не се пробва да ни трансферира отговорността за това, че не може да формулира безапелационен състав на министерски съвет, сподели Христо Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР