Ако се събудите посред нощ, обзети от ужас, с капки

...
Ако се събудите посред нощ, обзети от ужас, с капки
Коментари Харесай

Душат ли ви на сън – очаквайте сърдечен пристъп

Ако се разсъните измежду нощ, обзети от смут, с капки пот почелото и сърцетуптене, не въздъхвайте с облекчение, че е било единствено сън.

Добрите, както и неприятните сънища са предвестител на нещо, което следва, и е добре да вземете под внимание сигналите са личното си схващане, което ви буди нощем, с цел да ви предизвести за идното.

Ако в съня си усещате алармата Помощ! Задушавам се..., това е знак за бъдеща болест на сърцето. Доста постоянно преди сърдечния припадък на човек в допустимо да му се присъни, че някой го души или че не може да се освободи от прекомерно тясна дреха.

Ако ли пък на сън ви се случи да бъдете изумен от гръмотевица в гърдите, то тълкуванието е същото – сърдечен припадък, който е допустимо да е с съдбовен край. Обърнете изключително внимание на такива сънища и посетете незабавно доктор.

 Лош Сън

Болен черен дроб или задстомашна жлеза могат да провокират среднощни сънища, в които човек вижда или яде развалени артикули. Ако усетите, до момента в който сте потънали в съня си, усета на развалена риба, месо или пък гнили плодове, това значи, че имате проблеми с черния дроб.

Най-често стомашно-чревни болести пък са предшествани от сънища за кръвопролитни рани в стомаха. Ако претърпите на сън сериозна интервенция, тежко раждане или пък ви прострелят в стомаха, не се съмнявайте, че нещо в стомашно-чревния ви тракт не е наред.

Болни стави или гръбнак пък основават тревожни съновидения, в които носите тесни обувки, бият ви с палки по стъпалата или не можете да се изправите. Ако сънувате, че стоите пред някого на колене, това е сигнал за същите болести.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР