Aко се притеснявате, че партньора може някой ден да ви

...
Aко се притеснявате, че партньора може някой ден да ви
Коментари Харесай

Вижте топ 5 професии на хората, които изневеряват

Aко се притеснявате, че колегата може някой ден да ви изневери, проверете в тази ранглиста кои специалности са най-предразполагащи към сходни дейности. Всяка връзка минава през своите възходи и падения, само че не всеки би намерил решението на казуса в изневярата, написа glas.bg. Според изследвания обаче е потвърдено кои са най-рисковите специалности за фамилния живот и лоялността към колегата:
 
1. Авиация
Нищо срещу летците и личния състав на самолета, само че хората с тази специалност най-често кръшкат и мамят колегата. Те имат освен флиртове за една нощ, само че и паралелни връзки, които по никакъв начин не е мъчно да скрият.

Повечето хора се тормозят, че в случай че изневерят с някой, който виждат постоянно - комшия, сътрудник или прочут, може това да се отрази пагубно на връзката им, само че сексът с човек, който е кацнал за малко и надали ще видят повече е напълно друга работа.

2. Здравеопазване
Докторите и медицинските сестри работят доста дълги смени, които непрекъснато се менят и с изключение на всичко ги викат по неотложност. Ето по какъв начин доста елементарно могат да скрият изневярата.

От друга страна тази специалност е доста натоварваща, а изневярата нормално има за цел да отпусне напрежението.

3. Бизнес
Влиятелните хора изневеряват. Защо ли? Защото им е доста елементарно. Всеки се пробва да ги впечатли и да завоюва дивиденти, а шефовете нормално имат огромно его, което елементарно може да бъде подмамено към интимни милувки отвън фамилното ложе.

4. Спорт
Спортистите са доста харесвани поради чудесната форма, която поддържат. От друга страна ненаситните сътрудници си показват по-продължителен акт с тях.

Например на тазгодишните олимпийски игри в Пьонгчанг, Южна Корея, бяха обезпечени 110 хиляди презерватива за 2 925 спортиста, което прави приблизително по 37 броя на човек!

5. Изкуство
Музиканти, модели, артисти, фотографи - животът на тези хора е цялостен със събития, купони и.. напитки.

Повечето от тях са млади и считат, че имат доста време да живеят и не бързат с дълготрайните връзки.

Хората на изкуството постоянно са егоистични и буйни и не мислят доста по какъв начин биха могли да наранят околните си.

5. Нощен живот
Диджеи, танцьори, сервитьори - те също работят в развлекателния бизнес, а той е доста подъл за сериозните връзки.

Кой не флиртува с бармана и сервитьорката? При толкоз доста подпийнали обожатели на хората от тези специалности им е много мъчно да устоят на изкушението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР