Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно

...
Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно
Коментари Харесай

Ето какво да промените у дома, за да имате благополучие

Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то вероятно към този момент сте чели, че е добре в дома ви да има по-малко предмети, защото те, освен събират прахуляк, само че и са носители на характерна сила, която от време на време може да не ви работи изключително позитивно.

Сред движимостите, които не трябва да допускате в дома си, са дребните фигурки на орли или щъркели, които биха могли да привлекат неприятна прокоба на жителите на дома. Същото се отнася и за рогата на животни, плакатите с риби, фигурките на слон с висящ хобот.

Несполуки може да ви донесе също по този начин съхраняването на дарове, които не ви харесват, или остарели обувки. Неблагоприятно е въздействието, което имат и счупените или развалени движимости. Ето за какво, в случай че имате някои от тези предмет в жилището си, е желателно да се отървете от тях.

Същевременно обаче съгласно екстрасенсите има вълшебен предмети, които зареждат дома с позитивна сила, вършат живота ни по-лек и сполучлив и ни подаряват с хубост и харизма. Вижте някои от тях в галерията нагоре.

Огледало на стойка

Нужно ви е огледало от този вид, по опция в дребен размер. Оглеждайки се в него, вие ще се чувствате по-красиви и в реалност ще действате като магнит за противоположния пол. Освен това този предмет ще ви помогне да намирате сполучливи хрумвания за вашата работа.

Красив бележник

Сигурно си мислите, че откакто в днешно време можем да си водим бележки на нашите електронни устройства, нямаме потребност от тетрадки и химикали. Според мистиците обаче, с цел да се осъществят нашите най-съкровени стремежи, те би трябвало да бъдат изписани на същински лист. И в тази връзка те предлагат постоянно да имаме хубав бележник до нощното си шкафче, който да ни служи като дневник.

Газена лампа

Още една старомодна движимост, за която към този момент няма място в актуалния дом. Всъщност не е тъкмо по този начин, тъй като съгласно някои остарели мемоари този признак има способността да изгони злите сили от вкъщи и да ги отбрани от такива в бъдеще.

Цвете с огромни листа

Във всеки един дом наложително би трябвало да има саксийно цвете със зелени листа, което да стои в спалнята. То пази от кошмари и способства за пълноценния сън.

Слънчоглед

Той може да е както натурален, по този начин и неестествен. Достатъчно е да го поставите наоколо до останалите си цветя вкъщи и в никакъв случай повече няма да ви е скучно или тъжно.

Стомна (кана) с вода

Тя би трябвало да е доста красива и да стои на място, където членовете на фамилията се събират. Смята се, че когато хората си разменят похвали и милувки, водата в съда улавя позитивната сила и я задържа за по-дълго. Когато обаче е имало някакъв скандал към нея, е добре течността да се смени, тъй като може да задържи и отрицателна сила.

Гоблени и бродерии

Те носят фамилно благоденствие, в случай че се предават от родственици. Така че не изхвърляйте старите ръчно украсените възглавнички или покривки от бабите си.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР