Ако се чудите в коя графа да сложите секса за

...
Ако се чудите в коя графа да сложите секса за
Коментари Харесай

Палаво помагало: Сексът за сдобряване - помощник или вредител?

Ако се чудите в коя рубрика да сложите секса за помиряване, не го правете повече – той си е заслужил автономията да не се съревновава с никой от себеподобните си. За положително или за неприятно, доста двойки го употребяват за изглаждане на сръдните след кавгите. Привържениците му настояват, че има щипка по-голяма фамилиарност в размяната на милувки след следващото счепкване. Дали е по този начин?

Емоциите бушуват
След свада емоционалността е по-приповдигната. Това автоматизирано значи, че и привличането е в своя пик. Нищо чудно, до момента в който крещите на обичания, внезапно да ви се стори по-привлекателен от всеки път. Освен това е добре небрежно да заметем отрицателните чувства с положително оргазмични.

Припомняш си за какво обичаш другия
Ако имате потребност от увещание за какво сте се влюбили в индивида до вас, то сигурно сексът за помиряване ви прави тази услуга ненатрапчиво. Споровете може да ви накарат да се усетите дистанцирани, само че може и да ви припомнят положителните страни на връзката ви.

Преливане на пристрастеността
На препирните им би трябвало пристрастеност. Чувствата са прекомерно мощни и нажежени и не престават да вибрират на тази периодичност даже и след края на разногласието. Съвсем елементарно е тази пристрастеност, проявена в дебата, да бъде трансформирана в полово предпочитание. Ако нагонът би трябвало да откри ново място, сексът за помиряване е идеалният хазаин.

Кара ви да пробвате нещо ново
Този тип секс е неповторим и не може да се съпостави с никой различен тип плътска фамилиарност. Той може даже да ви извади от зоната на комфорт в леглото. Сексът за помиряване е подбудител, който не обича скуката в леглото. Не е изключено да откриете, че някоя до момента неизползвана поза е в действителност вашата плътска нирвана. Или пък внезапно да откриете, че задната седалка на колата е по-доброто място за правете на секс от масата в трапезарията.

Начин още веднъж да се върнете в правия път
Споровете са естествена част от връзките. Може да се случат когато и да е и на всяко място. Макар че е добре да се случват по опция на четири очи и не пред хора. Никой не е задължен да търпи пререканията на която и да било двойка. Пък и съгласете се, сексът за помиряване надали ще е добре пристигнал в препълнено заведение. Този тип секс е добър метод за превъзмогване на остатъчната горчилка от несъгласията, които са дали опция да изкажете това, което ви тежи, и да започнете на чисто.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР