Ако се чудите “Кой прибира сутрин звездите още тази вечер

...
Ако се чудите “Кой прибира сутрин звездите още тази вечер
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: сюжетите в театъра

Ако се чудите “Кой прибира заран звездите ” още довечера може да получите отговор. Димо Стоянов влиза в актьорското си амплоа в спектакъл „ Азарян ”. Сцената ще се трансформира в репетиционна на група ПИФ - с монолози, музика, намесата на Китодар Тодоров.

Утре може да се потопите в пиесата за другарството, компликациите по житейския път и безконечното любознание към света. С историята на група студенти - всеки със своята характерност, само че и общи мисли и страхове за бъдещето и смисъла на живота. Авторът Майкъл Уелър познаваме с блестящите сюжети за филми като „ Коса ” и „ Рагтайм ”, за който има Оскар номинация. Преводът на пиесата и режисурата са на Мартин Киселов, който и преди е работил върху този постоянно настоящ и докосващ текст.

„ Ах, Тамара ” - театър на спектакъл Кърджали, гостува в Театъра на армията на 1 март - с история за огромната обич, в която минало и настояще се преплитат, вълшебството среща действителността. Преди доста години, двама влюбени от разнообразни религии изписват любовта си във вълните на езерото Ван.

Две истории, два свята се събират в „ Скачай ”, на сцената на спектакъл „ София ”. Тази вечер може да скочите в тях.

Историята на Здрава Каменова режисира Калин Ангелов. 18-годишно момче се оказва пред вратата на един много друг живот. Какво ще одобри, какво ще отхвърли или промени в компанията на свои връстници. Някои са стъпили крепко на земята, други гледат с усмивка, има и романтици, пресметливи, неуморни. Важното е да скочиш в дълбокото и да вземеш своето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР