Ако се чудите какво не е наред с човечеството, разкриваме

...
Ако се чудите какво не е наред с човечеството, разкриваме
Коментари Харесай

Ким заработи 10 милиона долара за 4 дни

Ако се чудите какво не е наред с човечеството, разкриваме следващата американска нелепост, която донесе повече от 10 милиона $ на Ким Кардашиян, след стартирането на нова парфюмна линия, носеща гръмкото име Kimoji Hearts.

Линията, която разполага с артикули като Ride or Die, Bae и BFF е била разпродадена още в събота или 4 дни след формалното стартиране. И тъй като мадам Кардашиян е употребила обществените мрежи за рекламиране на своите артикули, разноските са били извънредно минимални.

Източници, които били покрай звездата декларират, че 4-дневното крушение се е отразило много позитивно на банковата сметка на звездата.

30-милилитровото шишенце се продава за 30 $, а пожеланият канал за реклама остава Instagram, където дамата разполага с милиони почитатели - мистерията за какво са толкоз доста, продължава да витае из пространството.

След като станало ясно какъв брой по-богата е Кардашиян, тя решила да благодари на всички, които ще ухаят с нейната марка, написа men.hotnews.bg. Следващият път, когато Ви попитат на какво в действителност ухаете, отговорете малко и ясно "Порно! ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР