Ако се чудите как Милица Гладнишка се е преборила с

...
Ако се чудите как Милица Гладнишка се е преборила с
Коментари Харесай

Как Милица Гладнишка отслабна без диети

Ако се чудите по какъв начин Милица Гладнишка се е преборила с непотребните килограми и какво ѝ коства в избрани моменти устрема към по-слаба фигура, в този момент е момента да разберете. Оказва се, че актрисата има горчив опит с диетите и то още от ученичка. А това, което е направила, единствено и единствено да бъде по-слаба, ѝ е докарало съществени главоболия. Затова и към този момент не съблюдава диети.

Гладнишка е тежала най-вече 85 кг., само че за нейно благополучие, това е било от дълго време. " Просто беше ужасно. Не можех да се обърна ", показа тя през смях в диалог с сътрудника си Китодар Тодоров в рубриката " Весели диспути " в " На кафе " по Нова тв.

" За " диетите сме, въпреки да не ни проличава ", съобщи Милица по тематиката " за и срещу диетите " с типичното си възприятие за комизъм. И въпреки всичко тя поучава, че с диетите би трябвало доста да се внимава и никога да не са фрапантни. Убедила се е в това още на 16 години, когато решила да се вталява с лечебния апетит на Лидия Ковачева. Половин кг плодове дневно и течности – това била единствената храна по време на диетата. Милица не посочи какъв брой време по предписание трябвало да се съблюдава. За сметка на това описа по какъв начин тя по този начин се увлякла, че отслабнала фрапантно, само че и си докарала проблеми.

" Грешката ми там беше, че бях схванала неправилно един слух, че един човек откакто на третия ден изял глава лук, настрана от диетата, се парализирал ", споделя Гладнишка.

16-годишната тогава актриса толкоз се тормозила, че не спряла диетата след третия ден, нито след десетия ден. Гладувала два месеца – приемала единствено плодове и течности. Ефектът бил уау! Свалила 17 кг. единствено че си докарала съществени нарушавания. " В резултат цикълът ми спря за шест месеца ", показа тя. Пълният смут за нея почнал със зареждането.

Хапвала си без мярка: „ Ровех скрито по шкафовете за бисквити”. Заради здравословните нарушавания, в следствие очевидно на продължителното недояждане, известно време Милица получавала киселини единствено от половин филия самун. В последна сметка актрисата се оправила, само че си върнала 10 кг. от в началото свалените 17 кг.

Днес Милица е срещу строгите, продължителни диети. Привърженик е на лекото ограничаване, което дава резултат в дълготраен проект. „ Когато желая да смъква няколко кг, спирам да хапвам торта след 18 часа. Предполагам, че в случай че въобще спра най-малко за един месец да хапвам торти, ще отслабна още повече. Но не ми би трябвало, тъй като тортата пък ти дава благополучие и радост”, обясни Милица какво е отношението ѝ през днешния ден към рестриктивните мерки в храненето.

Милица не съблюдава строги хранителни режими, което постоянно акцентира, само че все пак продължава да е воин в всякакви публикации в интернет за намаляване и диети, представяни като нейни. И все ще се откри някой, който да повярва, и да ѝ написа в обществената мрежа дали е правилно, че таман с посочената диета поддържа фигурата си. Случва се и, като я видят онлайн, фенове да отбележат какъв брой е отслабнала, а пък в действителност на екран, изтъквала е Милица, човек наподобява по-едър.

Признавала е още, че постоянно се случва фенове да я черпят с ястия, които са създали. Тогава нямало по какъв начин да откаже, с цел да не ги обиди, и приемала, без значение дали тъкмо тогава пази талия. " Разхождам кучето, дядо Георги ми носи кекс, който е направил. И аз ща, не ща го хапвам, диета, не диета ", казвала е Гладнишка през смях. Почитатели са я изненадвали още с домати, краставици и други от личната си градина, както и с ръчно направени бижута, облекла, чорапогащници.

В последните две години актрисата фактически е в добра форма, само че това се дължи не на диети или хранителни режими, а на забързано всекидневие. Когато денем има много задължения, в това число и подготовки за концерт или режисура, Милица от време на време едвам намира време за обяд, тъй като работи от заран до по здрач. А когато въпреки всичко излезе в отмора, хапва единствено чорба, тъй като по-късно отново се втурва в подготовки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР