Ако се чудите как един млад човек е взел страха

...
Ако се чудите как един млад човек е взел страха
Коментари Харесай

Да ви разкажа за моя катастрофален опит с бащата на пернишкия ”герой”

Ако се чудите по какъв начин един младеж е взел страха на съгражданите си, просто отидете в Перник и попитайте за татко му. А това, че прокурорът в този момент се разграничава от дето си, е напълно предстоящо. Какво друго да направи. Спомнете си по какъв начин депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов направи същото по отношение на сина си, когато Министерство на вътрешните работи уличи, че граби столични бензиностанции.

Близо 20 хиляди лв. бях наказана да платя на Бисер Михайлов /никога не бях виждала толкоз накуп/, тъй като се осмелих да опиша за инспекция на енергото през 2010 година Инспекторите откриват, че неговия и на майка му електромер мерят с близо 72 % по-малко изразходван ток. Доказва го и следваща техническа експертиза. Сменят се два екипа от енергото, защото Михайлов отхвърля да подпише документи. Чуват се реплики за уволнения. Започва прокурорска инспекция, която по този начин и не стига до на никое място.

Месеци преди този момент името на магистрата изплува от разработка на ДАНС за лихварство, изнудване и опасност за ликвидиране. “По случая има разпитан очевидец пред арбитър, други показания на “пострадали”, както и СРС-та”, споделят пред мен чиновници на Агенцията. Основният очевидец, обаче, надушвайки прозорливо, че най-после единствено той ще го отнесе, бяга в чужбина, допустимо най-далече - на различен континент. Междувременно Висш съдебен съвет смъква Бисер Михайлов от управителното място на зам.-градски прокурор на Перник. По-късно Върховен административен съд го възвръща. Съвсем предстоящо падат и обвиняванията.

Така рафиниран, Бисер Михайлов продължава да се бори за правдивост в града си. Но…. страхът на хората остава.

Моята правосъдна сага продължи да се влачи повече от 7 години. През това време само Люба Кулезич ми даде опция да приказвам обществено за казуса с юрист проф. Мария Славова. Приятел подаде ръка, с цел да изплувам от бездната. Наистина се усещах там.

След толкоз години опустошителна вътрешна борба против несправедливостта, не изпитвам и грам предпочитание за отплата. Не зложелателствам. Не очаквам отмъщение. Наясно съм, че до три дни всичко ще отшуми. Чудя се единствено къде ли този млад мъж се е научил на такова принуждение?!

Катя Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР