Ако сънувате убийство, това може да предвещава неприятности, които ще

...
Ако сънувате убийство, това може да предвещава неприятности, които ще
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънуваш убийство

Ако сънувате ликвидиране, това може да предвещава неприятности, които ще ви причинят ваши противници.

Когато в съня си виждате палач, който се готви да ви нападне, само че въпреки всичко имате късмет да се измъкнете, това значи, че ви чака прекарване, което ще изисква цялостна готовност на духа.

Какъвто и сън за ликвидиране да ви се присъни, това във всички случаи е предизвестие за нещо неприятно, което следва. Най-често това са неприятности от страна на съперници в бизнеса.

Ако вие убиете някого в съня си, в действителния живот ще бъдете заплетени в неприятни събития, които ще навредят на положителното ви име.

Сън, в който убиват вас самите, значи, че най-големите ви неприятели са решени да създадат всичко допустимо, с цел да ви съсипят.

Ако в съня си убиете нападателя си или убиете хищник, това предвещава шанс в работата и бързо издигане по служебната стълбица.

 неприятен сън

Ако в съня си убивате колегата си, това значи, че желаете да се разделите с него, само че заради някаква причина все отлагате тази разлъка.

Ако в съня си убиете чужд човек, това значи, че се пробвате да измененията някои ваши черти на характера, които ви пречат да постигнете това, към което сте се устремили.

Самоубийството насън приказва за това, че не сте изцяло удовлетворени от себе си. Убийството на безсилен човек предвещава неприятности и горест.

Ако убиете врага си насън, това предвещава триумфи, освобождение от паники, безредици и от зависимости. Ако сънувате, че по време на убийството сте опръскани с кръв, това е знак, че финансовото ви положение ще се усъвършенства.

Имайте поради, че килърът в съня ви постоянно символизира индивида, който настойчиво се пробва да получи нещо от вас. Вие сигурно ще се сетите кой е този човек в действителния живот. Той сигурно не ви мисли положителното и единствено се пробва да се възползва от положителното ви отношение към него.

Ако видите в съня си палач с нож, това значи, че ви чака огромна любовна кавга. Ако станете очевидец на ликвидиране, това значи, че някой човек ще пострада по ваша виновност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР