Ако съм знаела, че толкова хора сме сключили сделки с

...
Ако съм знаела, че толкова хора сме сключили сделки с
Коментари Харесай

Цачева: Ако знаех, че толкова хора сме с тази фирма, нямаше да постъпя така

Ако съм знаела, че толкоз хора сме сключили покупко-продажби с една и съща компания, нямаше да постъпя по този начин. Направила съм всичко допустимо да облекча товара на партията, на премиера, на водача, с цел да не се отрази по никакъв метод на предизборната акция и изборите, това което се случи.
Това, разяснява пред Българска национална телевизия министърът на правораздаването в оставка Цецка Цачева.

Цачева отхвърли да разяснява имотната договорка на Цветан Цветанов. Отказа да разяснява и дали Борисов може без Цветанов.

„ Не споделям версията от къде идва офанзивата, кой нападна, за какво нападна – всеки един проверяващ публицист може да се добере до обществена информация. Без значение от къде идва офанзивата, факт е, че тя се случи “, изясни Цачева.

Според Цачева с цел да се стигне до подаването на оставка нещо не е направила както би трябвало, макар, че е уверена, че договорката й е правилна, само че това ще стане ясно след инспекцията.

„ Аз съм с чувството, че съм изпълнявала работата си по този начин, както би трябвало. Вероятно постоянно може да е по-добре, само че си потеглям с чувството за свършена работа “, сподели още Цачева.

Цачева не отговори и на въпроса дали има намерение да остане в политиката. По думите й, занапред ще разисква със фамилията си какво да предприеме.

На въпросът кой съгласно нея, че ще е идващия министър, Цачева отговори, че това е отговорност на министър-председателя, и решението за това ще бъде взето от него, само че в случай че изиска от нея хрумвания и отзиви, тя ще му даде такава.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР