Ако съжителствате в брак, то трябва поне веднъж да си

...
Ако съжителствате в брак, то трябва поне веднъж да си
Коментари Харесай

9 доказани факта, че бракът ви ще издържи теста на времето

Ако съжителствате в брак, то би трябвало най-малко един път да си задавате въпроса дали може да издържите през годините. В тази публикация ще разгледаме 9 обстоятелството, които недвусмислено демонстрират, че имате късмет да бъдете дружно за цялостен живот. Вижте кои са те: 
1. Имахте екстравагантно сватбено празненство.
Изследванията демонстрират, че двойките, които имат женитба с повече от 200 души, са 12,5 пъти по-малко склонни да се разведат от двойките, които го честват на дребни сватби или напълно сами. Така че, в случай че сте имали огромна женитба с доста посетители, това може да е знак, че сте в дългогодишен брак.
2. И двамата сте финансово постоянни.
Проучванията разкриват, че фамилните двойки са с 51 % по-малко склонни да се разведат, когато общият им приход е еднакъв на 125 000 или повече $ годишно. Въпреки че, парите не могат да купят обич, това несъмнено оказва помощ на двойките да заобикалят доста финансови разногласия в връзките си. Тези финансови разногласия от време на време могат да излязат отвън надзор и да доведат до бракоразвод.
3. Отворени сте един с различен.
Да отвориш сърцето си и да разкриеш уязвимостите си във връзката е мъчно. Но това ви оказва помощ да научите повече един за различен и построява мощна прочувствена връзка, наложителна за всеки добър брак. Ако вие и вашият сътрудник се чувствате удобно един с различен и можете да говорите намерено, това е знак, че бракът ви може да продължи доста дълго.
4. Фокусирате се върху положителното, вместо върху неприятното.
Мисленето за отрицателни мисли за колегата ви кара да се концентрирайте върху техните падения и дефекти. Но никой не е идеален. Когато мислите за колегата си позитивно, вие насочвате вниманието си към положителните качества на колегата. Това доста улеснява нещата и способства за дългогодишен брак.
5. Излизали сте дълго време преди да се ожените.
 Има ли идеална възраст за подписване на брак? Има ли идеална възраст за подписване на брак?
Повечето необвързани на възраст над 25 години постоянно чуват въпроса „ по този начин, по кое време е сватбата? “ Предполагаме, че сходна любозна...
Едно изследване допуска, че двойките, които са се срещали най-малко три години, преди да станат брачен партньор и брачна половинка, са по-малко склонни да се разведат. То допуска, че многото време, прекарано дружно преди брака, разрешава на двойката в действителност да се опознаят и да настъпи съответно количество житейско обмисляне.
6. Отидохте на меден месец.
Същото проучване ни споделя, че двойките, които отиват на меден месец непосредствено откакто се оженят, са с 41% по-малко склонни да се разведат по-късно в живота. Меденият месец оказва помощ на двойката да освободи целия насъбран стрес, насъбран по време на планирането на сватбата, позволявайки на двойката да се свърже още веднъж и да стартира брака на десния крайник.
7. Не ви е грижа за външния тип.
Докато някои хора считат външния тип и благосъстоянието за значим фактор, когато избират сътрудник, проучванията демонстрират, че двойките, които се концентрират повече върху вътрешната хубост, в сравнение с върху външния тип и благосъстоянието, са с 50 % по-малко склонни да се разведат.
 Брачен хороскоп за всички зодии Брачен хороскоп за всички зодии
Нека погледнем над нещо по-специфично - брачният хороскоп на другите зодии.  Овен  Овенът постоянно чака с неспокойствие, та...
8. Разбирате любовните езици на другия.
Асоциацията за психически науки допуска, че методът, по който двойките поддържат връзка, постоянно предсказва степента на триумф на връзката и брака им. Когато двама души са във връзка за дълго време, те стартират да се възползват от навиците си и даже стартират да приказват на еднакъв „ език “. Те също по този начин се учат на неповторимия любовен език. Това прави прекарването на доста години дружно доста по-приятно преживяване.
9. Спорите почтено.
Спорът е естествено за двойка, омъжена или не. Ще зародят спорове, които се нуждаят от разрешаване. Когато битката във връзката е почтена и двете страни се концентрират върху съответния спор, вместо да крещят и да си приказват, това е знак за благополучен брак, който ще продължи.
Хиляди хора се женят всеки ден. Много от тези бракове приключват с бракоразвод. Анализът на връзката ви може да бъде превъзходен метод да получите ясна визия за настоящото здраве и положение на вашия „ благополучен брак “.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР