Ако с този запис приключи всичко, пред лицето на страната

...
Ако с този запис приключи всичко, пред лицето на страната
Коментари Харесай

Христо Иванов след изтеклия запис: ГЕРБ и ДПС искат избори, смятат, че дестабилизацията в държавата ще ги изпере

Ако с този запис завърши всичко, пред лицето на страната ние заявяваме, че сме безусловно несъстоятелни като политици. Става дума за една банална среща, каквито ние вършим по три пъти на седмица. Приемам като случайност, че администрацията е не запомнила да изключи камерите. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По думите му ГЕРБ експлоатират обстановката, по тази причина Демократична България разгласяват целия запис с видеото и всеки, който се интересува, може да види, че Иванов, по думите му, рапортува на политическата си група и търси тяхното мнение.

" ГЕРБ и Движение за права и свободи се мятат, вършат панаири. Искат избори, тъй като считат, че колкото е по-зле, толкоз по-добре за тях. Че дестабилизацията в страната в последна сметка ще ги изпере, че с Пеевски и Борисов начело те ще съумеят да се задържат, до момента в който ние се изпотрепем за нелепости. "

Преговорите са извънредно комплицирани, тъй като са сред пет субекта. Ако не ни чакаше енергийна и икономическа рецесия, война, щяхме да кажем " в тази обстановка е невероятно, хайде да вървим на избори, разяснява още Иванов.

" Но когато човек огледа оттатък личния си нос, вижда, ме ни следва една от най-трудните зими. Затова нашата позиция беше да мъчно е, само че сме длъжни да опитаме ".

Слави Трифонов да изгледа записа деликатно - прикани Иванов - и да види, че аз окачествявам съотношението сред Има Такъв Народ и Политическа партия и въобще не споделям свои персонални оценки за Има Такъв Народ.

Отношенията сред Политическа партия и Има Такъв Народ са извънредно комплицирани. Самите Политическа партия поставяха въпроса дали въобще може да се беседва с Има Такъв Народ като партия ии единствено с обособените им депутати.

Той разяснява и думите си за " бухалката ", КПКОНПИ и Бойко Рашков.

" Това е мое изявление, а не повсеместен отчет. Имаме дълготрайна позиция, е КПКОНПИ тябва да бъде прецизно вкарана в границата на закона. Всякакви опасности тя да се трансформира в бухалка би трябвало да бъдат отстранени ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР