Ако с този запис приключи всичко, пред лицето на страната

...
Ако с този запис приключи всичко, пред лицето на страната
Коментари Харесай

Христо Иванов след изтеклия запис: Нормален политически разговор

Ако с този запис завърши всичко, пред лицето на страната ние заявяваме, че сме безусловно несъстоятелни като политици, разяснява пред съпредседателят на „ Демократична България “ (ДБ) и ръководител на парламентарната група Христо Иванов във връзка със записа от съвещанието на парламентарната група на партията, който беше публикуван през вчерашния ден.

Става дума за една банална среща, уточни Иванов и изясни, че това е естествен политически диалог сред сътрудници, от които чака да чуе мнение за политическата обстановка.

Той означи, че договарянията за сформиране на кабинет с третия мандат са доста комплицирани. Ако излезем от тенекията, в която сме затворени ние, политиците, виждаме, че се задава една от най-трудните зими. Стига сме занимавали хората със своето его, прикани съпредседателят на Демократична България. Според него ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят да хвърлят страната в безпорядък и се стремят към избори, тъй като считат, че те ще ги „ изперат “. Иванов съобщи още, че от самото началото на преговорния развой „ Демократична България “ заплаща висока цена.

Ние сме заявявали обществено, че сме подготвени да не излъчваме министри в този кабинет. Нека „ Продължаваме Промяната “ да предлагат собствен министър председател и да го оставим той да образува екип. Нека да има държавно управление за шест месеца, сподели още той. Иванов прикани политиците да покажат, че „ може България да е малко по-голяма от нас “.

Слави Трифонов да изгледа записа деликатно и да види, че окачествявам отношението сред Има Такъв Народ и Политическа партия и въобще не споделям свои персонални оценки за Има Такъв Народ, моли още ръководителят на ПГ на Демократична България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР