Ако с това приключва всичко пред лицето на това, което

...
Ако с това приключва всичко пред лицето на това, което
Коментари Харесай

Христо Иванов за записа: Банална среща, правим по три такива всяка седмица

Ако с това завършва всичко пред лицето на това, което следва пред страната - ние заявяваме, че сме безусловно несъстоятелни политици.

Става дума за една банална среща, каквито вършим по три пъти на седмица. Която по някаква случайност в залата - одобрявам, че е случайност, - ГЕРБ най-вече експлоатират този запи И тук е първата алена лампичка, която би трябвало да ни светне: станала е някаква зараза, само че ние публикувахме целия запис дружно с видеото, тъй като всеки, който желае, да го изгледа, и да разбере, че: 1. става дума за един напълно естествен политически диалог, в който рапортувам на моята ПГ и диря тяхното назад мнение, и дружно търсим решение. По три пъти на седмица вършим такива срещи и обсъждаме разнообразни хипотези и кой по какъв начин е позициониран в договарянията.

Това сподели пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Когато въпреки всичко човек излезе отвън личния си нос, вижда, че се задава една доста сложна рецесия. Затова нашата позиция беше, че е мъчно, само че сме длъжни да опитаме.

Трифонов, който се визира от моите думи /в записа Иванов назовава Има Такъв Народ " мафия ", бел. ред./, дано да изгледа записа, с цел да види, че аз окачествявам съотношението в подициите Има Такъв Народ - Политическа партия. Не споделям персонални оценки за Има Такъв Народ, а за това кой къде се намира за този стадий от договарянията, добави Иванов. Отношенията сред Политическа партия и Има Такъв Народ са доста комплицирани, и това разясняваме - по какъв начин да решим тези проблеми. Това са естествени детайли на едно политическо разискване - това е разбор на обстановката, дано не занимаваме хората със своето его. Искам да напомня големия възторг, с който ГЕРБ и Движение за права и свободи се мятат върху този запис, и се пробват да създадат избори, разяснява още Иванов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР