Ако Русия продължи, ние ще наложим още санкции. Това заяви

...
Ако Русия продължи, ние ще наложим още санкции. Това заяви
Коментари Харесай

Байдън: Ако Русия продължи, ще наложим още санкции

Ако Русия продължи, ние ще наложим още наказания. Това съобщи американският президент Джо Байдън, който направи изказване във връзка със обстановката в Украйна. Това е първото му обществено изявление, откакто президентът на Русия Владимир Путин призна Донецката и Луганската национални републики за самостоятелни страни, съобщава .

Това е началото на съветска инвазия в Украйна ”, сподели той и добави, че ще стартира да постанова наказания. Те ще бъдат по-тежки от тези, които бяха наложени след анексирането на Крим през 2014 година

Санкциите, които Съединени американски щати ще наложат обгръщат няколко съветски финансови институции, суверенния дълг и членове на съветския хайлайф и техни фамилии.

След оповестеното от Путин решение стана ясно, че Байдън е подписал заповед, с която не разрешава " нови вложения, търговия и финансиране, осъществявани от физически лица от Съединени американски щати в " двата отделили се района в Източна Украйна.

Заповедта дава „ също възможност на американските управляващи да постановат наказания на всяко физическо лице, което е решило да прави активност в тези райони на Украйна ", уточни по-рано в изказване говорителката на Белия дом Джен Саки. Тя сподели, че ще бъдат взети още ограничения и добави, че те ще са настрана от глобите, които Съединени американски щати и техните съдружници подготвят против Русия, в случай че нападне Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР