Ако решите косата си насън, в най-скоро време ще получите

...
Ако решите косата си насън, в най-скоро време ще получите
Коментари Харесай

Решите косата си насън – очаква ви богатство

Ако решите косата си насън, в най-скоро време ще получите много солидна финансова инжекция, като тя ще пристигна от напълно ненадейно място. Не е обвързвана нито със заплата, нито с пари, изкарани с интензивен труд.

Чистата здрава коса насън предсказва огромен триумф във всяко начинание, благоденствие и придобивки. Ако пък решите косата си насън, само че тя е заплетена и ви е мъчно да прокарате гребена през нея, ви чакат проблеми.

Решите косата на някой различен – това значи, че от дълго време злоупотребявате с търпението на най-близките ви другари.

Крайно време е да престанете да се навирате в живота на другите и да им досаждате със препоръките си.

 Коса

Ако сънувате коса, сплетена на плитка, ви чакат огорчения и разочарования в любовната сфера. Сънят, в който вие остригвате косата си, предвещава неприятности. Ужасни проблеми пророкува сън, в който косата ви пада.

Същото важи и в случай че насън продавате косата си. Цветът на косата, която сънувате, също има огромно значение. Ако тя е черна, това значи благополучие в любовта. Рижавите са неистина и изменничество.

Светлата коса дава обещание успокоение и приятни моменти, а бялата – беднотия и огорчения. Ако побелеете насън, в живота ви ще настъпи поредност от несполуки. Ако изгорите косата си насън, ще съумеете да избегнете неприятности.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР