Ако решите да си купите нещо наистина дълготрайно, ще ви

...
Ако решите да си купите нещо наистина дълготрайно, ще ви
Коментари Харесай

8 компании, които дават вечна гаранция за своите продукти

Ако решите да си купите нещо в действителност продължително, ще ви се присмеят. В последна сметка, с цел да може де създават и купуват предметите, те би трябвало да се счупят след края на гаранционния интервал или не дълго по-късно.

Някои компании обаче отхвърлят ​​тези всеобщо наложили се правила. И даже дават веча или доживотна гаранция за своята продукция.

Терминът " доживотна гаранция " се употребява по разнообразни способи - изясняват специалистите. Например, компания дефинира живота на продукта си на 10 години, дава гаранция за това време и я назовава доживотна. Но по-правилно е да се приказва за доживотна гаранция, в случай че тя обгръща целия интервал на потребление и благосъстоятелност върху предмета.
 Снимка 496645
Източник:

Часовник

Противно на митовете, не всички швейцарски производители на часовници дават дълготрайни гаранции за своите елитни и скъпи хронографи.

Но французите от Cartier самоуверено дават обещание на притежателя на часовника " компанията да поправя всеки индустриален недостатък в границите на безграничен интервал от време ".
 Снимка 496647
Източник:

Писалка

А тук швейцарецът се оказа по-смел от другите. Дълговечните гаранции за известните химикалки Parker са от сферата на митовете, нормално те са три години с опция за удължение.

Затова пък компанията Caran d`Ache , която стратално покрива писалките си със сребро и родий, дава обещание доживотна гаранция за всички съставни елементи и възли. Които обаче на процедура в продукта, не са толкоз доста.
 Снимка 496646
Източник:

Запалка

След като Тарантино популяризира запалката Zippo във кино лентата Four Rooms, марката можеше да се пенсионира, запълвайки към този момент цялостните си каси с неочаквани супер облаги. Но там не престават да щамповат брутални стоманени запалки с обичаен фитил и даже тези, направени през 30-те години на предишния век, се ремонтират гратис.
 Снимка 496644
Източник:

Велосипед

По-точно не целия велосипед, а неговата стоманена рамка. Предлага се с доживотна гаранция от Kona . Въпреки че гаранцията за парче стомана, въпреки и подложено на ежедневно стресово натоварване, не наподобява като обезверено дръзка маркетингова стъпка.
 Снимка 496643
Източник:

Нож

Популярната история гласи, че швейцарското ножче - Victorinox , или Wenger, един път паднало в бунар и лежало там няколко години, до момента в който не било открито по време на ремонт. На ножицата имало ръждясала пружина, само че всички остриета са били в ред. Това ни дава убеденост, че гореспоменатите швейцарски компании имат опцията да дадат доживотна гаранция за своите артикули.
 Снимка 416402
Източник:

Имплант

Ако в тялото ви е вградено нещо непознато, само че витално належащо, вие желаете то да не се скапе незабавно след края на гаранцията, както вършат някои скъпи коли.

Ако това се случи с импланта Nobel Biocare , компанията ще поправи всичко гратис, стига индивидът да е жив и имплантът да е в устата му. Същата история е с гръдните импланти Mentor , само че в действителност се надяваме, че вие още нямате потребност от такива артикули.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР