Ако решите, че искате да посрещате празниците в домашна атмосфера,

...
Ако решите, че искате да посрещате празниците в домашна атмосфера,
Коментари Харесай

Неприлично предложение: Искат 3000 лева за къща на село по п...

Ако решите, че желаете да посрещате празниците в домашна атмосфера, само че не у дома, би трябвало да побързате - най-атрактивните и преференциални вили и къщи за посетители към този момент са заети. Увеличение на цените има и при тях - още повече при наем в зимните месеци, поради доста по-скъпото отопление.

Космически предложения не липсват и на този пазар. Проверка на „ Марица “ сподели, че има няколко вили към Пловдив, чиято цена съперничи и на най-скъпите хотели в страната. По 3000 лева на нощувка за Нова година желае притежателят на първокласна вила  покрай Карлово. Капацитетът на къщата е 10 души. Освен първокласен интериор притежателят предлага редица екстри, измежду които и джакузи.  

По предписание за Нова година къщите чартърен се резервират още през лятото, с цел да се хване добра цена. Ако намерите свободна вила на прилична цена без ранна резервация, тя ще е за по-голям брой нощувки. 

На процедура се оказва, че постоянно празнуването в хотел от известните зимни курорти излиза по-евтино от наем на независима къща на село. Освен галактическите наеми около празниците, мераклиите за етно ваучър не би трябвало да не помнят, че ще би трябвало да се бръкнат и със сериозна сума за храна и питиета, като също така сами ще би трябвало да се погрижат за трапезата и изхранването си по време на почивката. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР