Ако президентът реши да даде мандата, ще го вземем. Ще

...
Ако президентът реши да даде мандата, ще го вземем. Ще
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Има диалог между нас, ДБ и ПП. Ако Радев ни даде мандат, ще говорим

" Ако президентът реши да даде мандата, ще го вземем. Ще създадем старания да приказваме. Бяхме правилен сътрудник, диалогичен. Във всички случаи - разговорът сред Демократична България, Българска социалистическа партия и Политическа партия го има, имаме единодушие сред трите партии ". Това съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" В в този момент настоящия Министерски съвет имаше необвързани политически сътрудници, а специалисти. Но се случваше да спрем работата, да се събере партията и по този начин да се взема решение. Така че чисто експертен кабинет не ми се коства подобаващ. Нека партиите да си поемат отговорността. Днес сме говорили с Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков. Мисля, че има късмет за основаване на кабинет ", разяснява тя.

" Спряхме рекета върху бизнеса, който върлуваше 10 години. Спряхме кражбите и течовете. Държавата стана сътрудник на бизнеса, подкрепихме ги в най-трудните моменти. Има една наклонност на растеж в индустриалното развиване за последните 6 месеци, което демонстрира, че това държавно управление си е правило добре работата. 

Икономиката е постоянна и получаваме самопризнание от Европа. Добро ръководство в последните 6 месеца, оставаме устойчиво ръководство, добра обществена политика. Трябва да създадем постоянно държавно управление, което да затвърди тези резултати ", сподели още Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР