Ако предишният сезон на шоуто на Димитър Рачков минаваше за

...
Ако предишният сезон на шоуто на Димитър Рачков минаваше за
Коментари Харесай

Пълен провал за новия сезон на шоуто на Рачков

Ако предходният сезон на шоуто на Димитър Рачков минаваше за положително, то новия му старт тази неделя безусловно отегчи драгия фен. Пълна досада и остарели циркови номера, по този начин в резюме може да се заключи двучасовото "Вечерно шоу на Рачков ".

Очевидно креативно изтощение мъчи сценаристите на продукцията на Магърдич Халваджиян, защото програмата мина едвам запълни ефирното време, разочаровано отсъдиха огромна част от феновете. Смешките на комика не престават да са едни и същи, както и танцувалните му стъпки, които след следващото повтаряне към този момент са безинтересни. От друга страна старите муцуни, които от време на време циркулират в предаванията на Маги, могат да предложат ниско равнище скечове с Албена Михова и компания. Но тази остаряла ария на нов глас надали същински развесели публиката, която може би не разбра, че има нова, а по-скоро остаряла графа под името "Лудата стая ", което ни препраща към скечовете от "Господари на ефира ". Иначе цялото предаване мина под знака на цирка и биографичен диалог с Александър Балкански. Появи се за две минути и Мара Отварачката, за някой и различен лаф.

Не изключително забавното шоу получи и много остри мнения в страницата му във Facebook, които малко по-късно бяха изтрити от админите. Защо ли?! "Ееее, огромна цензура! Всички сериозни мнения изтрити! ", написа фен, а различен добави: “Много се смяхме, само че това е поради Рачков, тъй като каквото и да направи, наподобява смешно. Иначе шоуто нямаше с какво да впечатли”.

Най-вероятно високият рейтинг, с който клана Халваджиян се биеше в гърдите при старта на предаването преди месеци, ще остане бледък спомен с днешна дата. На този декор "Гласът на България " по Би Ти Ви е на ход и прекомерно евентуално феновете да превключат на конкуренцията идващият път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР