Ако потърсите мъдри цитати на семейството, със сигурност ще попаднете

...
Ако потърсите мъдри цитати на семейството, със сигурност ще попаднете
Коментари Харесай

Наистина ли Нина Добрев е в България? Актрисата обърка феновете си, Мария Бакалова коментира

Ако потърсите мъдри цитати на фамилията, сигурно ще попаднете на стотици и всички те ще са правилни и справедливо наричани " мъдри ". Само с две думички обаче българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев заключи всички тях: " Семейството - преди всичко ":

Виж още: " Айде БГ " споделиха за първи път фотография на дъщеричката им и направиха шокиращо признание 

Снимката нагоре е с бащата на актрисата, а тя простичко добавя: " Обичам те, баща ". Мария Бакалова пък разяснява фотографията с едно сърце. Именно тази фотография прочее породи някои подозрения, че Нина Добрев е тайно в София. Причината за това е, че актрисата е поставила и локация на фотографията - София. В стори актрисата даже сподели фрагменти от български ресторант, в който похапва обичайни за родината ни ястия - шопска салата и пилешка чорба. 

Виж още: Party animal в секси дребна рокля: Дуа Липа без сутиен на вманиачен ваучър и с " любовен махмурлук "  

Часове по-късно обаче Нина Добрев дообърка почитателите си, публикувайки фотоси от снимачната площадка на комедийния Reunion. " Нямам самообладание да гледате кино лентата ", написа тя под фотосите. Още фрагменти с сътрудниците ѝ от продукцията се появиха и в сторита. Така че фотосите от София е доста евентуално да са резултат от някаква носталгия, която е налегнала актрисата. 

Виж още: Деми Ловато желае да ви каже нещо: За извънземните е обидно, че ги назоваваме по този начин!

Всъщност най-вероятната причина за оповестената фотография с бащата на актрисата е неговият рожден ден. Бащата на Нина Добрев, Камен Добрев, е компютърен експерт. Майка ѝ пък е художничка. Семейството мигрира в Канада, когато тя е едвам на 2 години. 

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР