Ако ползвате социалните мрежи, а вие със сигурност ги ползвате,

...
Ако ползвате социалните мрежи, а вие със сигурност ги ползвате,
Коментари Харесай

Ах, тази Мани! Риалити звездата препоти Instagram със снимка по бански

Ако ползвате обществените мрежи, а вие сигурно ги ползвате, няма по какъв начин да не сте били застигнати от рецензии на консуматори към някои от участничките в " Игри на волята ", които демонстрират прекалено много от себе си. Е, Мани сигурно не е обект на тези рецензии, макар че и тя има какво да покаже. Просто тя носи екипа си по този начин, както би трябвало.

Виж още: Скандал: Кой и за какво смъкна ТОВА изявление на Денис Теофиков?

Въпреки това обаче риалити звездата разгласява фотография, с която сподели, че е в топ форма, въпреки и да не прекарва часове дневно в залата. Ето какво имаме поради:

Снимката за часове събра хиляди лайкове, като " сърце " е дал и Неделчо, нейният съотборник в племето на Бойците, с който нееднократно влизаха в остри разногласия. Но какво да кажем, по някои въпроси няма две отзиви! Снимката е топ!

Виж още: Красиви, известни и с естествена гръдна обиколка: Кои са българките, които не легнаха под ножа 

Иначе самата Мани се захвана с още една " любеница " под мишницата си. Тя сътвори свои почитател тениски, с които сподели забележителна самоирония. Помните, преди време Неделчо стартира да я назовава " Аква Мани " поради обстоятелството, че плуването ѝ е една от най-слабите страни. Именно " Аква Мани " е и надписът върху тениските за почитателите. Интересът очевидно е сериозен, защото преди часове риалити звездата показа, че ѝ остават едвам няколко бройки за продажба.

Самата Мани изненада всички в последния епизод на предаването, откакто отстрани в директен дуел най-големия си съперник в племето на Бойците - Стоян. И освен това - бургазлийката плячкоса жълтиците на съотборника си и тази седмица още веднъж ще може да наддава за имунитет по време на възможен родов съвет.

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР