Ако погледнете вашия Instagram през уикенда, ще видите, че Riccardo

...
Ако погледнете вашия Instagram през уикенда, ще видите, че Riccardo
Коментари Харесай

Riccardo Tisci измисли спортен отбор за най-новото си сътрудничество с Nike

Ако погледнете вашия Instagram през уикенда, ще видите, че Riccardo Tisci и Nike имат различен план в работата.

Днес е огромното разобличаване: Tisci е основал цялостен набор от детайли, които сплотяват света на баскетбола и стила. Неговото ентусиазъм е безпроблемният преход от дейното облекло към облеклото на най-добре облечените играчи на НБА.

Разбира се, с почитателите на съвсем всеки от листата на 30 тима на НБА, дизайнерът не можеше да употребява логото на един тим. Какво да върша? Рикардо сътвори своя лична. Дами и господа, срещнете се с Victorious Minotaurs.

Колекцията Victorious Minotaurs ще се състои от четири обособени стила за метода на живот за мъжете, в това число копче за изобразяване и чай, три продукта за дами и голям брой аксесоари от шапки до щифтове до най-новата победа на Tisci на маратонката Air Force 1.

"Аз съм захласнат от обувката. Тя е доста чиста и натурална, само че в това време изтънчена. Това е обувката, която най-добре показва моя жанр и моето съдействие с Нике ", сподели той в известие.
Маратонките черпят от аленото, бялото и синьото лого на НБА, само че също по този начин включват признака на звездата на Tisci за хибриден външен тип, който е равносилен на части прям и непослушен.

Тези, които следват кариерата на италианския дизайнер, знаят, че е играл баскетбол и че звездите от НБА са били едни от най-ранните и най-отдадените му почитатели. Очаквайте това съдействие както на конференции, по този начин и на улицата.

NikeLab x RT Victorious Minotaurs ще започва в Северна Америка на 12 октомври, в Париж на 20 октомври и световно на 21 октомври в магазини NikeLab и онлайн.

Снимки от сбирката Victorious Minotaurs можете да видите ТУК!!!

Vogue
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР