Ако погледнем внимателно визиите на Бела Хадид от последните 3

...
Ако погледнем внимателно визиите на Бела Хадид от последните 3
Коментари Харесай

Според Бела Хадид най-готиният аксесоар струва под 10 евро

Ако погледнем деликатно визиите на Бела Хадид от последните 3 месеца, елементарно ще видим, че има един аксесоар, който се завръща в съвсем всички нейни тоалети.

И, да, това са белите чорапи. От напълно класическите хавлиени платове до мъжките, дълги до коляното от памук и коприна, те са горещият аксесоар, по който моделът наподобява е захласнат.

Акцент, който стилният свят познава и прави оценка от дълго време, само че който в никакъв случай не е станал мейнстрийм, тъй като постоянно се е считал за сложен за съчетаване и подобаващ единствено за избран вид жанр и визия.

Бела Хадид си е Бела Хадид

И това, което носи, най-вероятно е предопределено да се трансформира в супер наклонност. Можем да предвидим, че от нишов аксесоар, белите чорапи ще се трансфорат в наложителна част от дрешника ни.

Каква е положителната вест тук? Това несъмнено е цената. Тя е акцентът, на който да заложим, без да се опасяваме да оставим чорапите в шкафа или в магазина, защото ще похарчим по-малко от 10 евро, с цел да купим първия си чифт.

А какво да кажем за обстоятелството, че Бела наподобява е толкоз захласната? Моделът ги съчетава по всевъзможен начин… Е, към този момент имаме много музи за визии, които можем да интерпетираме по собствен личен метод.

Избрахте ли си към този момент визия от нейния Instagram профил? Ако не сте, то какво чакате?

 Бела Хадид си е Бела Хадид

Есенният грим на Джиджи и Бела Хадид

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР