Ако планирате да забременеете, има някои неща, които трябва да

...
Ако планирате да забременеете, има някои неща, които трябва да
Коментари Харесай

Не правете тези неща, ако искате да забременеете бързо

Ако планирате да забременеете, има някои неща, които би трябвало да избягвате, с цел да увеличите възможностите си за сполучливо забременяване. В тази публикация ще ви дадем няколко съвета по отношение на това, кои неща да не вършиме, в случай че желаете да забременеете бързо.

Не пушете и не консумирайте алкохол

Ако пушите или консумирате алкохол, това може да понижи възможностите ви за забременяване. Те могат да повлияят на качеството на спермата и яйчниците и да усилят риска от аборт или други проблеми по време на бременността. Затова е значимо да избягвате пушенето и потреблението на алкохол, когато пробвате да забременеете.

Не прекалявайте с кафето

Твърде доста кафеин може да забави зачеването, като понижава качеството на спермата и яйчниците. Затова, в случай че пиете кафе, пробвайте се да ограничите потреблението си на 1-2 чаши дневно.

Не злоупотребявайте с тежка физическа интензивност

Много тежка физическа интензивност може да навреди на репродуктивната система, като понижава възможностите за забременяване. Ако сте състезател или постоянно се занимавате със здравословна физическа интензивност, не би трябвало да има проблем, само че в случай че злоупотребявате с тежки извършения, може да бъде по-добре да ги ограничите.

Не използвайте избрани типове лубриканти

Някои типове лубриканти могат да понижат качеството на спермата и да понижат възможностите за забременяване.

Не пропускайте постоянните прегледи при гинеколога

Редовните прегледи при гинеколога са доста значими, изключително в случай че желаете да забременеете. Те ще ви оказват помощ да откриете и лекувате всевъзможни здравословни проблеми, които може да ви пречат да забременеете.

Не подценявайте здравословното хранене

Здравословното хранене е доста значимо, изключително в случай че желаете да забременеете. Опитайте се да консумирате задоволително зеленчуци, плодове и белтъчини, които ще подобрят здравето на вашия репродуктивен систем.

Не прекалявайте със напрежението

Прекаленият стрес може да повлияе на хормоните в тялото ви и да понижи възможностите ви за забременяване. Опитайте се да намалите напрежението в живота си, като избягвате натоварващи обстановки и постоянно практикувате релаксиращи техники, като йога или медитация.

Не забравяйте да се наслаждавате на секса

Сексът би трябвало да бъде занимателен и прелестен за вас и колегата ви. Не се фокусирайте прекалено много върху зачеването и пробвайте се да се наслаждавате на интимните моменти с колегата си.

С тези препоръки, вие и сътрудникът ви ще можете да извършите всичко допустимо да забременеете бързо и сполучливо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР