Ако питате жените, всички мъже са мухльовци и смотаняци, но

...
Ако питате жените, всички мъже са мухльовци и смотаняци, но
Коментари Харесай

Вместо виц: Какви мухльовци са мъжете от 12-те зодии

Ако питате дамите, всички мъже са мухльовци и смотаняци, само че всяка зодия си има своите характерности - вижте. 

Овен - Неспасяем интересчия

“Каква изгода ще имам ” е въпросът, който дефинира държанието му. Има заблудени женици, които са уверени, че техният Овен е любящ и гальовен сътрудник. Дори когато наподобяват порядъчни и грижовни, мъжете Овни са чудовищни използвачи. Бъдете сигурни, че преди да предприеме следващия “мил жест ”, той към този момент е решил, че ще има полза - по тази причина го прави. Фенките на този знак ги дефинират като вълнуващи и мъжествени, само че не прекомерно сантиментални.

Телец - Материалистично говедо

Ама доста му е значимо да е най-хубавият! Защо ли? Защото той самият съди за другите по външния тип. Не схваща по какъв начин е допустимо един на ниска цена и ръчно направен подарък да ви е по-голям от нещо, за което са дадени доста пари. Нито е сантиментален, нито има въображение, нито пък става за домашна помощница. Примирете се, че с Телец у дома чистенето е само ваш прерогатив. Вари го, печи го - Телецът е и ще си остане говедо. И ще ви скъса от ревнивост.

Близнаци - Въртоглав лентяй

Също като дамите Близнаци, мъжете са вятърничави въртиопашки. Носи им се популярност на лицемери и предатели, само че истината е, че са и двете - хем въртоглави, хем ненадеждни. Приятно е да пофлиртува човек с тях, да се посмее, пък след това да се прибере у дома при котката или кучето. Всяка жена, която налита на мъже Близнаци, би трябвало занапред да се приготвя за ролята на остаряла самотница. Най-дълбокият им боязън е да не би инцидентно да се обвържат.

Рак - Докачлив параноик

Мъжете Раци са доста по-противни от дамите, родени под този знак. Те са ревностни и мрачни субекти, страдащи от параноя. Непрекъснато си менят настроението - от неприятно към по-лошо. Твърде са докачливи и към тях би трябвало да се стъпва като върху натрошени стъкла, да не би инцидентно да се обидят. Иначе са любвеобилни и предани. Свръхобгрижващи родители, които не разрешават на рожбата и най-плахата независима крачица.

Лъв - Не търпи рецензия

Всички са привикнали с мисълта, че Лъвът е ослепителен, добре облечен, самонадеян и самодостатъчен. Истината е, че в главата му от самото начало прехвърчат еретични мисли: “Наистина ли съм обаятелен? Дали останалите го знаят? Забелязаха ли КОЛКО съм проницателен довечера? ” Жената на подобен мъж има двойствена роля: на психотерапевт и клакьор. Не смейте да го критикувате! Лъвът бързо се влюбва и разлюбва. Докато ви обича, ще бъде великодушен.

Дева - Мара Подробната в панталони

Жената, в която е влюбен, като цяло е прелестна. Трябва единствено малко да се постегне в ханша, да не приказва толкоз високо и да се научи на ред. Е, и още някои дребни неща. Мъжът Дева е Мара Подробната в панталони. Когато е отрицателно надъхан, става същински дементор. Той влиза в стаята и дневният светлик помръква. За него скептицизмът е позитивно качество, еквивалент на реализма. Девите мъже наподобяват сухари, само че са по-скоро женкари. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР