Ако пътувате с електрическа кола, дългите пътувания могат да бъдат

...
Ако пътувате с електрическа кола, дългите пътувания могат да бъдат
Коментари Харесай

Fastned разширява инфраструктурата за бързо зареждане

Ако пътувате с електрическа кола, дългите пътувания могат да бъдат изтощително тестване за търпението ви. Решението на казуса е гъста мрежа от станции за бързо зареждане. Холандската компания Fastned създава инфраструктура за бързо зареждане на електрически транспортни средства в цяла Европа от 2012 година и ръководи 172 станции за бързо зареждане в Холандия, Германия, Англия, Белгия и Швейцария.

Електрическите транспортни средства могат да се зареждат за пробег до 300 км единствено за 15 минути. С неотложен резултат местата за зареждане в Михелщат, Хермсдорф, Маркт Киндинг, Бенсхайм и Ехинг прибавят пет станции с общо 22 точки за зареждане към немската мрежа за бързо зареждане. В цялата страна броят на местата за зареждане към този момент е повишен до 29, където водачите на електро коли могат да зареждат с до 300 кВт, според от местоположението.

„ Откривайки пет нови местоположения по едно и също време, ние се доближаваме до задачата си да осигурим 1000 станции за бързо зареждане в цяла Европа – още станции ще последват през идващите месеци. За нас е значимо да използван нашия модел за бързо зареждане в бъдеще с мащабируеми и поредно гонене разполагането на атрактивни станции за бързо зареждане на автомагистрали, федерални автомагистрали и в централните градски региони “ - акцентира Михил Лангезаал, основен изпълнителен шеф на Fastned.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР