Ако първият мандат не бъде реализиран, БСП ще преговаря с

...
Ако първият мандат не бъде реализиран, БСП ще преговаря с
Коментари Харесай

БСП няма да говори с ГЕРБ и ДПС, не подкрепя и Кирил Петков за премиер

„ Ако първият мандат не бъде осъществен, Българска социалистическа партия ще договаря с втората политическа мощ – „ Продължаваме Промяната “, изясни той в ефира на bTV, само че посочи, че „ Българска социалистическа партия за България “ няма да поддържа кандидатура на Кирил Петков за министър-председател. За Асен Василев остана сбит.

 

„ Българска социалистическа партия ще има същия брой народни представители, както в 47-ото Народно заседание. Ще се организира съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, където ще се даде оценка. Аз не одобрявам квалификацията „ срив “. Резултатите са сходни с предходните избори. Все отново излизаме от ръководство. Винаги, когато Българска социалистическа партия излиза от ръководство, се търпят имиджови вреди “, разяснява още Атанас Зафиров.

 

Според него все пак Българска социалистическа партия понася на-малката имиджова вреда, само че лимити резултатите като „ неудовлетворяващ “.

 

„ Резултатът на „ Възраждане “ не е неочакван. Той е постигнал в една рецесия. Той не надвишава националистическия избор, който е в границите на 10%. Те съумяха да го обединят “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР