Ако парламентарните избори се провеждаха в началото на март вероятно

...
Ако парламентарните избори се провеждаха в началото на март вероятно
Коментари Харесай

Битка и за третото и четвъртото място в 49-то НС


Ако парламентарните избори се организираха при започване на март евентуално ПП-ДБ щеше да бъде първа политическа мощ с 27.2%, следвана с съвсем идентична поддръжка от ГЕРБ-СДС с 26.6%.

Това сочи изследване на " Галъп интернешънъл болкан " за Българското национално радио, извършено сред 24 февруари и 3 март 2023 година измежду 1008 души по метода " лице в лице ".

Битка за третото и четвъртото място също има сред Движение за права и свободи с 13.4% и " Възраждане " с 12.3% поддръжка. Българска социалистическа партия заема пета позиция с 7.3%.

На прага на влизане в 49-ото Народно заседание се подреждат " Български напредък " с 3.7%, " ИТН " - с 3,4% и " Левицата " - с 3,2%.

От интервюираните 40.6% са показали, че сигурно ще гласоподават, което допуска близка до тази на предходните избори интензивност. " Не поддържам никого " считат да зачеркнат 4.4% от респондентите декларирали, че ще гласоподават.

Изследването демонстрира публичните настройки към старта на предизборната акция, която обаче занапред стартира. Затова на числата следва да се гледа като на моментна фотография на декларативните настройки, а не като на прогноза. При съмнения в интензивността, близки стойности и политическа рецесия са вероятни динамични развития, в това число в последния миг.
 ГЕРБ/СДС vs ПП/ДБ - <a href=залаганията започнаха " >
ГЕРБ/СДС vs ПП/ДБ - залаганията започнаха

Коефициенти и
залози за партиите като на футболен мач

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР