Aко овчарката Анка беше обжалвала преди половин година процедурата за

...
Aко овчарката Анка беше обжалвала преди половин година процедурата за
Коментари Харесай

Покажете злодея зад овчарката Анка, който спира проекти за милиарди

Aко овчарката Анка беше обжалвала преди половин година процедурата за ремонт без търг на НДК, през днешния ден можеше без никакъв проблем и безусловно гратис да провали европредседателството на България. Ромката Анка, която сега дремуца до печката в овчарник някъде из страната, в очакване зимата да премине, с цел да изведе животните на паша по къра, е доста авторитетна фигура в страната. Тя е доста по-мощен фактор от премиера, ръководителя на Народното събрание и президента, качен на борда на МИГ-29, взети дружно. 
Тримата първи в България от кабинетите си на площад "Независимост " и площад "Народно заседание " не могат да създадат това, което Анка реализира без изпитание, облегната на гегата си на някоя поляна в Балкана. Цяло знамение е в действителност по какъв начин другояче толкоз бдителната и осведомена овчарка не се сети да нападна ремонта на Националния замък в София. И в този момент, като четат този текст, и президентът Радев, и министър председателят Борисов, и ръководителят на Народното събрание Караянчева би трябвало да чукат на дърво по солидните бюра в кабинетите си, че минаха метър с европредседателството.
Трябва да чукат на дърво, тъй като безусловно нищо друго не могат да създадат против Анка. Тя е в положение да блокира ремонтната активност в цялата страна, до момента в който повърхностно пляска с шибучката овцете по баира. Не е несъмнено, само че ромката Анка може би има главно обучение. Със сигурност обаче тя има на името си 49 регистрирани компании с по 2 лв. капитал, с които може да апелира и стопира даже публични поръчки, в които не е взела участие.

Eто да вземем за пример какъв брой грубо Анка постъпи с Пловдив, който през 2019 година се кани да стане европейска столица на културата. Кани се, само че нито от града под тепетата, нито от интернационалното жури, което дефинира спечелилия, са питали овчарката какво мисли по въпроса. И по този начин без мнението на ромката са стартирали едни поправки в центъра на Пловдив за над 36 милиона лв., които обаче овчарката Анка пресече в зародиш, до момента в който прекара овцете сред два баира в планината.

Така Пловдив е под въпрос за европейска столица на културата поради спряното реновиране на площад "Централен ", строителство на изложба и социализирането на околните до него археологични разкопки, също по този начин блокираното изцяло възобновяване, преасфалтиране, подмяна на водопровода в централната част на града.

Овчарката Анка обаче е прекомерно амбициозна да скапе единствено европейската ни столица на културата. И още в последните месеци на 2017 година нападна и Сливен. И с едно тропване с гегата съумя да спре ремонта на 4 детски градини на стойност 4 милиона лв..

И това не е всичко. Защото като всяка ромка, Анка има хиляди браТчеди из цялата страна. И доста от тях имат загадъчен бизнесживот като нея. И нападат всичко хубаво и потребно за хората в нашата страна, които заплащат налози, с цел да може след това бюджетът да излива пари в дебитните карти на браТчедите като безработни, многодетни майки, обществено слаби, бездомни и впрочем.

Tака обаче наподобява картинката единствено на пръв взор. Защото зад цялата тази ромска бизнес галимация стоят сигурно едни доста по-бледолики хора, основали системата от стотици и даже хиляди кухи цигански компании из цялата страна, посредством които освен стопират планове, само че и крадат Данък добавена стойност и още доста други закононарушения, сред които и чисто престъпни.

Тези злодеи в сянка са чудесно готови стопански и юридически. Пак тия дни, като употребиха един браТчед на Анка също с компания с 0 лв. доходи, съумяха да спрат инфраструктурни планове за цялостен 1 милиард лв. от Европейския съюз. С тези пари трябваше да се ремонтират жп линии, по които доста по-модерни и чисти влакове щяха да се движат със скорост от 160 километра в час, с цел да трансфорат жп превоза в по-удобен и желан от автомобила способ за напредване.

Пак такива злодеи успяваха дълги години да отсрочват стартирането на тол системата в България, от което страната губеше по 1,5 милиарда лв. всяка година, а тировете съсипваха съвсем гратис пътищата в страната. Така както страната съумя да се оправи с транспортния картел, който спираше въвеждането на тол таксите, в този момент би трябвало да се оправи и с тези, които подпират гегата на циганката Анка и многочислените й браТчеди.

Много ми е забавно какво вършат по въпроса ДАНС, Министерство на вътрешните работи, прокуратурата, с цел да изобличат или най-малко осветят обществено кои са злодеите в сянка, които вредят по този начин безочливо на интереса на хората? Както и депутатите, които би трябвало да трансформират закона по този начин, че повече това безумство да не се случва, написа Слави Ангелов за  "168 часа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР