Ако някой ви каже, че няма нужда да се потите

...
Ако някой ви каже, че няма нужда да се потите
Коментари Харесай

Отслабвайте докато спите с тези простички трикове!

Ако някой ви каже, че няма потребност да се потите във фитнеса и да се ограничавате тежко в диетата си, с цел да подобрите физическото си положение, вие евентуално няма да му повярвате. Е, несъмнено, че всичко е композиция от услия в разнообразни неща, само че спането в действителност оказва помощ толкоз доста на свалянето на килограми, че умерено можем да кажем, че то е половината работа!



Спете в тъмна стая

Под тъмна стая се има поради изцяло тъмна – без никаква външна светлина, светлина от електроника, мобилни телефони и нощни лампи.

Когато в помещението прониква и най-малкото количество светлина, мелатонинът, създаван по време на сън, стопира да се синтезира от тялото. На него му е нужен цялостен мрак, с цел да се освободи в организма.

Изнесете от спалнята всички разсейващи предмети

Под разсейващи предмети се има поради най-много електрониката. Телефоните, таблетите, електронните четци и преносимите компютри са нещата, които пречат на съня още в самото му начало.

Спазвайте график за сън

Никога не пропускайте правилото за спане най-малко от 7-8 часа. Това време е належащо за тялото, с цел да извърши всички регенериращи процеси след дълъг и тежък ден.

Достатъчният сън спомага за изгарянето на повече калории денем, до момента в който сте в интензивно положение.

Не пропускайте чая

Чаят спомага за изгарянето на мазнини, даже в спящо положение, заради съществуването на теини – ензими, ускоряващи метаболизма и провокиращи изгарянето на мазнини.

Малки порции

Вечерята ви би трябвало да е на дребни порции. Големите и тежки порции пречат на обмяната на веществата през нощта, претрупват храносмилателната ви система и пречат на изгарянето на калории. Хапвайте купа зеленчуци и не повече от 150 г постно месо за вечеря.


 Това е шокиращата причина, заради която не отслабваме, макар напъните! Това е шокиращата причина, заради която не отслабваме, макар напъните!
Всички сме се старали неимоверно доста да добием по-различна и сякаш здравословна форма на тялото, само че доста постоянно заради някаква причина т...

Мента в спалнята

Ментата има свойството да потиска глада и уханието на мента в кухнята и спалнята има успокоителен резултат върху съня и е потребно за нервната система. Ако спите в помещение, ухаещо на мента, тялото ви ще изгаря повече калории в спящо положение.

Горещи душове

Горещ душ преди лягане успокоява и отпуска. Това ще ви помогне да заспите по-лесно и надълбоко. Топлият душ също така подготвя към по-бързо заспиване. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР