Ако някой в момента не харесва кривото огледало на своите

...
Ако някой в момента не харесва кривото огледало на своите
Коментари Харесай

Сачева се обърка – предложението на ГЕРБ за конституция е огледално на исканията на протеста

Ако някой сега не харесва кривото огледало на своите лични показа, това не може да е проблем на партията, която предлага промени. Това сподели общественият министър Деница Сачева, която посочи, че е огледален облик на всички претенции на улицата. Тогава ѝ беше припомнено, че огледалото в действителност демонстрира наопаки, при което Сачева продължи с има ли хора, които оферират действителни решения.
На въпрос дали това не се чува на избори, отговорът беше, че се чува когато и да е, откакто Сачева изясни, че на митингите към този момент се появявали и детайли на вуду, след появяването на бесилки. Въпросът е ще има ли помощ за всички хора, ще има ли съответно ръководство на идни рецесии, уточни тя. Попитана дали това ще го има, в случай че ГЕРБ остане на власт, отговорът беше, че " няма оправдаване за оставане на власт. Правим всичко допустимо да подготвим страната ни за това, което следва " – т.е. последствията от рецесията с ковид, които са всеобхватни. „ Всичко това изисква работещи институции ”, настоя Сачева.
 Самотна майка пита Сачева: Може ли да се отглежда дете с 68 лв. месечно Самотна майка пита Сачева: Може ли да се отглежда дете с 68 лв. месечно
Как и с какъв брой страната оказва помощ на самотните майки, останали без приход поради рецесията с ковид описа пред БНР Татяна Йовчева от...
ГЕРБ си има министър председател и той се споделя Бойко Борисов – всичко останало са медийни спекулации. Това съобщи Сачева, която акцентира безусловно същото за слуховете, че някогашният външен министър.
Сачева видя и " доста " хора в ГЕРБ, които били посочени за министър председател, само че водещият на утринният блок на Нова телевизия Виктор Николаев отвърна, че наподобява не са толкоз доста.
Не беше пропусната и за оставка – неговата роля е да балансира, не да размахва юмруци, счита Сачева. Тя попита и какво щяло да стане 1997 година, в случай че тогавашният президент Петър Стоянов работил както Радев в този момент.
" Всеки човек е неудовлетворен от разнообразни неща ", акцентира Сачева и изрази позиция, че малко на брой в България си давали сметка за цялостната политика, която води държавното управление – недоволните нормално недоволстват от нещо съответно. Откакто ГЕРБ ръководи, минималната работна заплата стана от 240 лева на 610 лева в този момент, даде образец Сачева. Тя даде и различен образец - с мярката " 60 на 40 " безработицата в този момент е 7,9%, другояче щяла да е 14%. Правителството работи да движи страната напред, а не към декаданс, добави тя и видя решението да живеем по-добре в това да не се спъваме сами по пътя напред.
 Накъде вървим - да живеем по-добре или по-зле? * Накъде вървим - да живеем по-добре или по-зле?*
Предложението за нова Конституция съставлява огромен риск за България даже от икономическа позиция. Това написа икономистът Петър Га...
Не се опасяваме от длъжностен кабинет, въпросът е кой ще е в него, съобщи Сачева и откакто Виктор Николаев възкликна за какво пък не тя, в случай че си смени политическите желания, Сачева отвърна, че тя постоянно е била десен човек. Защо Николаев сподели това –!
Ако няма изясненост за организацията на изборите, тогава има проблем, счита Сачева. Затова и съгласно нея би трябвало да има диспути и за Изборния кодекс - с цел да се решат неща като електронното гласоподаване да вземем за пример.
" Ако едно ръководство е положително, за какво предлага рестарт? " - на този въпрос Сачева отговори с думите, че щом по социологически изследвания обществото не утвърждава и щом се възхищаваме на хора, замерящи държавни институции с яйца и домати, би трябвало да се приказва по тематиката. Иначе в този момент имало квазиформа на безредица, а всичко, което се случва, би трябвало да има доста ясна оценка. " Всеки, който си фантазира, че опаковката е наличие, рано или късно си отива изобщо от историята ", заключи Сачева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР