Ако някой си мисли, че ще сложи служебни председатели в

...
Ако някой си мисли, че ще сложи служебни председатели в
Коментари Харесай

Таков: Ако някой смята, че ще сложи служебни председатели в БСП-София, много се е объркал

Ако някой си мисли, че ще постави служебни ръководители в градската организация на Българска социалистическа партия, доста се е объркал – това съобщи пред бТВ ръководителят на столичните социалисти Иван Таков, за чието премахване гласоподава Националният съвет на партията. Той добави, че става дума за орисите на хиляди социалисти.

Таков счита, че решението на Народно събрание може въобще да не влезе в действие. Той подсети, че става дума освен за премахване на цялото градско управление, само че за цялостен цикъл от избори, предусещащ и промяна на управленията на 24-те районни организации в София.

„ При нас има групови органи, може да подаваме и сигнали против това решение “, уточни Иван Таков, като повтори позицията си, че то не е взето според устава.

Той изрази изрично противоречие с претекста за отстраняването – това, че са дали своят вот Цветомир Петров да оглави СОС. По думите му, социалистите са взели решение, забраняващо подписването на съдружно съглашение за ръководството на София (каквото не е подписано), само че няма възбрана да се гласоподава за ръководител.

Таков уточни, че следва да се гледа бюджетът на София, а общинските съветници от Българска социалистическа партия имат собствен план за бюджет.

Според него, от националното управление просто са търсили мотив за промяна на градското.
„ Вие сте осъдени тъй като сте непослушни “, заключи той обстановката.

Таков акцентира, че с издигането на Ваня Григорова в София и с постигнатия резултат столичните социалисти са посочили, че Българска социалистическа партия може да работи по нов метод.

Иван Таков разяснява, че за премия желаят да им „ отрежат главата “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР