Ако някой се намеси в ситуацията в Украйна отвън, отговорът

...
Ако някой се намеси в ситуацията в Украйна отвън, отговорът
Коментари Харесай

Путин: Ако някой се намеси в ситуацията в Украйна отвън, отговорът ще бъде светкавичен

Ако някой се намеси в обстановката в Украйна извън, отговорът ще бъде мълниеносен. В случай на опасност Русия ще употребява в отговор средства, които съперниците ѝ към момента нямат, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

„ Ако някой има намерение да се намеси в протичащи събития извън и основава неприемливи стратегически закани за Русия, той би трябвало да знае, че нашите отговори на идните удари ще бъдат светкавични, бързи “, сподели съветският държавен глава по време на среща с членове на Съвета на законодателите.

Путин увери, че Русия има принадлежности за вероятен отговор, които нейните съперници нямат. " Имаме всички принадлежности за това: тези, с които никой не може да се похвали в този момент, само че няма да се хвалим. Ще ги използваме, в случай че е належащо. И желая всички да знаят за това. Ние взехме всички решения по този въпрос ", акцентира съветският президент.

По-думите му, Украйна е тласната извън към директна борба с Русия: " Украйна беше употребена просто като разходен материал в битката против Русия ", съобщи Владимир Путин.

Той означи, че година след година Украйна е била превръщана в " анти-Русия ". " А по-късно я доведоха до пряк конфликт, тласнаха Украйна към директен конфликт с Русия. Такива проекти, в това число военна офанзива против Крим и Донбас, за жалост, бяха написани в днешните доктринални украински документи ", сподели съветският президент.

Всички задания на специфичната военна интервенция, която организираме в Донбас и Украйна, стартирана на 24 февруари, абсолютно ще бъдат изпълнени, с цел да се подсигурява мир и сигурност за жителите на Донецката и Луганската национални републики, съветския Крим и цялата ни страна в историческа вероятност “, сподели Владимир Путин по време на срещата с членове на Съвета на законодателите.

Той означи, че „ силите, които исторически са провеждали и организират политика на сдържанена Русия, не се нуждаят от такава самостоятелна, огромна, дори голяма съгласно техните показа страна “. „ Те считат, че тя съставлява заплаха за тях просто заради обстоятелството на съществуването си. Въпреки че това надалеч не е по този начин, те самите съставляват заплаха за целия свят “, съобщи Путин.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР