Ако някой се чуди какво е общото между вокалистите на

...
Ако някой се чуди какво е общото между вокалистите на
Коментари Харесай

Ехо от дълбокото минало: Стивън Тайлър е обвинен в сексуално насилие

Ако някой се чуди какво е общото сред вокалистите на Anti-flag, Rammstein и Aerosmith, отговорът не е, че споделят обща специалност.

2023 година регистрира трето обвиняване в полов тормоз към рокзвезда, а този път това е именитият артист Стивън Тайлър.

Жена завежда дело за полово посягане против фронтмена на Aerosmith, разказвайки за посягане, което се случва през далечната 1975 година, когато е била единствено на 17 години.

Искът, импортиран във Върховния съд на Ню Йорк, е заведен от Джийн Белино, която твърди, че е претърпяла " тежка и перманентна прочувствена контузия ".

Според правосъдните документи, по време на случая Белино работи като модел в Манхатън и неин другар им урежда среща с паметната рок група след фешън ревю.

Именно по време на тази намира се случват хипотетичните похищения.

Според описа на Белино, до момента в който се разхожда из града с още няколко души, Стивън Тайлър я принуждава да влезе в телефонна кабина. В това затворено пространство тя твърди, артистът е почнал да я " хапе и опипва ", като Белино се е пробвала да се освободи, до момента в който Тайлър я държи в ръцете си.

Тя също загатва, че антуражът и членовете на групата са стояли в профил, следили са и даже са се смеели, без да се намесят.

Според дамата, случката продължава по-късно в хотелски бар, когато Тайлър я притиска до стената и стартира да симулира полов акт.

Тя декларира, че се е " съпротивлявала и го е дърпала за косата ", след което артистът отишъл в стаята си и я повикал там. Жената твърди, че в следствие е побързала да избяга, качвайки се в такси благодарение на угрижен пазач, който вижда случката.

В желае се твърди, че хипотетичната жертва е претърпяла и ще продължи да търпи обилни прочувствени премеждия, наред с физически и психически пострадвания, позор и оскърбление. Делото се завежда по силата на щатски закон, който краткотрайно удължава давностния период за предприемане на правосъдни дейности от възрастни лица във връзка със полово принуждение.

В желае не се прецизира за какво Белино не е излязла с тези изказвания в продължение на съвсем пет десетилетия.

Стивън Тайлър е изправен и пред различен правосъден иск,подаден в Калифорния предходната година. Той го упреква в полов побой и нахлуване над малолетно лице през същото десетилетие, свързани с връзката му с Джулия Холкомб Мисли, която тогава е на 16 години.

Групата на Тайлър, Aerosmith, сега стартира прощалното си турне " Peace Out " в Съединени американски щати.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР