Ако някой поиска да се намеси отвън в протичащите събития,

...
Ако някой поиска да се намеси отвън в протичащите събития,
Коментари Харесай

Путин: Ако някой се намеси отвън, ще последва мълниеносен удар

" Ако някой изиска да се намеси извън в протичащите събития, той би трябвало да знае: да, те ще основават за Русия неприемливи закани от стратегически темперамент и нашият отговор на насрещните удари ще бъдат гръмотевичен и бърз ", сподели съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Целите на съветската " специфична военна интервенция " в Украйна ще бъдат реализирани. Това съобщи пред съветските депутати президентът Владимир Путин, представен от Асошиейтед прес.

Путин даде обещание отговор на опитите Русия да бъде изолирана.

Той приказва през днешния ден в Санкт Петербург на съвещание на Съвета на законодателите по отношение на развиването на съветската стопанска система и сподели, че съветската рубла, банковата система, транспортният бранш и стопанската система на Русия като цяло са устояли на глобите, наложени на Москва, съобщи Ройтерс.

Министерството на стопанската система чака съветският БВП да се свие с 8,8 % тази година при общоприет сюжет или с 12,4 % при по-консервативен сюжет, се споделя в публикуван през днешния ден документ, до който Ройтерс си обезпечи достъп. Това демонстрира, че санкционният напън оказва своето въздействие.

В послание към двете камари на Народното събрание съветският президент сподели: " Искам още веднъж да подчертая, че всички задания на специфичната военна интервенция, почнала на 24 февруари, която правим в Донбас и Украйна, ще бъдат абсолютно изпълнени ".

Това, по думите на Путин, ще " подсигурява сигурността на жителите " на сепаратистките райони в Източна Украйна, които Русия призна за самостоятелни малко преди да предприеме нашествието си в Украйна, както и на жителите на Крим, който Русия анексира от Украйна през 2014 година, и на " цялата ни страна в историческа вероятност ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР