Ако някой иска да победи Лудогорец, то той не бива

...
Ако някой иска да победи Лудогорец, то той не бива
Коментари Харесай

Статистика: Лудогорец е безмилостен, когато има аванс срещу съперника

Ако някой желае да победи Лудогорец, то той не трябва да разреши разградчани да поведат в резултата. „ Орлите “ са безмилостни, когато имат задатък против противника.

От 2011 година насам Лудогорец е повеждал в резултата в 226 мача. В тях противникът единствено в 18 случая е реализирал еднакъв и едвам три пъти разградчани са допускали проваляне, демонстрира разбор на „ Мач Телеграф “. Това значи, че „ орлите “ позволяват загуба по веднъж на всеки 75 срещи, в които повеждат в резултата.

От началото на сегашния сезон Лудогорец в девет мача е повеждал в резултата и в тях е спечелил цялостен актив от 27 точки. 100% е достижението на отбора от Разград и през сезон 2013/14, когато не изпуска нито една точка в общо 18 мача, в които взимат задатък в резултата.

Последният случай, в който „ орлите “ изгубиха мач, откакто са разкрили, беше на 20 февруари тази година. Тогава Абел Анисе даде задатък на Лудогорец, само че в последна сметка „ смърфовете “ завоюваха с 3:2.

На 5 ноември 2017 година Густаво Кампаняро откри за разградчани в срещата с ЦСКА, само че „ алените “ обърнаха с попадения на Фернандо Каранга и Меркадо.

Третата загуба на Лудогорец в случаите, когато повежда в резултата е от дебютния за отбора сезон в елита – 2011/12. Съперник е Славия. „ орлите “ повеждат с 2:1 след голове на Александър Барт и Михаил Александров. „ Белите “ обръщат с попадения на Владислав Златинов и Петър Димитров, който преди този момент е разкрил резултата в мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР