Ако някога сте се съмнявали в начина си на любов,

...
Ако някога сте се съмнявали в начина си на любов,
Коментари Харесай

Как обичат жените от различните зодии

Ако в миналото сте се съмнявали в метода си на обич, това е виновността за въздействието, което получаваме от зодиакалните знаци, които според от датата на раждане подаряват хората с разнообразни характерности, съставляващи тяхната персона.

Ето за какво някои са по-отдадени, a на други е мъчно да се доверят. 

Овен

Импулсивна и буйна, това е композиция, която, в случай че не бъде деликатна, може да докара до полуда. Жените Овен нямат нищо срещу да поемат самодейността, само че тя постоянно ще изисква да бъде център на внимание във връзката. Те са от бурни обич.

Телец

Перфектна за дълготраен ангажимент, дамата Телец е вярна и доста отдадена. Тя постоянно ще се опита да накара искрата да надделее във връзката, защото те са доста буйни и взискателни в леглото.

Близнаци

От провокативен темперамент те обичат секса и играта с сътрудниците си. Поради тази причина им е мъчно да се отвори за постоянна връзка. След като тази преграда бъде прекрачена, тя може да бъде занимателна, приказлива и доста ревностна жена.

Рак

По въпросите на сърцето дамата Рак е като майка. Те са доста чувствителни и от време на време прекомерната обвързаност може да отегчи колегата им. Те постоянно се стремят да консолидират семейство, тъй че ще изберат този, който наподобява като идеалния претендент за това.

Лъв

С доста пристрастеност и сила дамите Лъв обичат сътрудниците си. По същия метод те са тези идеални сътрудници, които да ги предизвикват да реализират планове и да преодоляват провокациите. Нейният метод на обич е насочен като този на безусловния най-хубав другар.

Дева

Дева е това, което всеки мъж желае: любяща, сладка, разбираща и работлива. Те не не помнят себе си, само че са подготвени да задоволят своя сателит в любовните пътища.

Везни

Безнадеждни романтици, от време на време им е мъчно да слязат на земята. Те са любвеобилни и доста съблазнителни, тъй че когато се появи някой, който притегля вниманието им, те ще изведат цялата артилерия с цел да завоюват.

Скорпион

Сред зодиакалните знаци няма по-страстна жена от Скорпионите. Но от време на време толкоз доста обич може да бъде нездравословно, защото може да включва дози ревнивост, владеене и възмущение.

Стрелец

Придружител за цялостен живот. Жените Стрелци са доста приятни за превозване дълго време. Забавни, интелигентни и с доста предпочитание да задоволи колегата си в в леглото.

Козирог

Когато обичаш, няма връщане обратно. Козирозите са извънредно всеотдайни и правилни, по тази причина би трябвало да извърнат особено внимание, когато решат да скочат в обятията на любовта. Взискателен е към детайлите и метода на развиване на връзката.

Водолей

Тя постоянно резервира самостоятелния си темперамент, даже да е луда от обич, тъй че от време на време може да е малко студена, а различен път да е проливен дъжд от страсти. Нейната изменяща се персона носи проблеми в динамичността.

Риби

Когато обичаш, това е в действителност и надълбоко. Нежни, любвеобилни и чувствителни, те постоянно се нуждаят от отбрана и обичат да бъдат глезени. С тях романтиката в никакъв случай няма да отсъства.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР