Ако някога сте се чудили дали ревността е нормална в

...
Ако някога сте се чудили дали ревността е нормална в
Коментари Харесай

Най-добрият начин да се уверите, че ревността няма да разруши връзката ви

Ако в миналото сте се чудили дали ревността е естествена в здрави взаимоотношения, да, не сте луди - това е изцяло обикновено. Всеки човек ревнува в даден миг.

Но в случай че постоянно имате кавги, поради това, че някой е харесал фотография на някогашния си в Instagram, имате проблем. Колко ревнивост има в връзките и по какъв начин се справяте с нея, ще дефинира по какъв начин ще се развие връзката ви.

За да не позволите на ревността да съсипе връзката ви, спомнете си тези 6 неща идващия път, когато изпитате нужда да прегледате профила във Facebook на половинката си.

1. Пауза

Преди да изпаднете в суматоха от ревнивост, спрете за миг. Ревността е сурово възприятие, което се дължи на усещането, което имаме за държанието на колегата ни. Вместо да се изправите пред колегата си, когато сте разчувствани и ядосани, оставете време тези усеща да позастинат малко. Вземете душ, разходете се или поспете. Оставете време главата ви да се почисти и тогава към този момент поговорете с колегата си за това, което ви тормози.

2. Откажете се от обидите

Вместо да започнете яростен спор, изпълнен с обиди и викове, пробвайте да проведете естествен диалог, в който обяснявате по какъв начин се чувствате и кое негово деяние ви е обидило или разтревожило. Ако сътрудникът ви не се усеща нападнат, ще бъде по-склонен да изчистите недоразуменията.

3. Определете граници на държание
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР