Ако някога сте разопаковали ново устройство на Apple, то най-вероятно

...
Ако някога сте разопаковали ново устройство на Apple, то най-вероятно
Коментари Харесай

Знаете ли защо устройствата на Apple пристигат със стикери?

Ако в миналото сте разопаковали ново устройство на Apple, то най-вероятно ви е направило усещане, че с изключение на всичко в комплекта, колкото и по-малък да става той с годините, там може да намерите и стикер с логото на марката. Ако в миналото сте си задавали въпроса за какво, то през днешния ден ще ви споделим отговора на специалистите от Apple Explained.

Всичко стартира към 1990 година, когато компанията е на ръба на банкрута, само че все пак резервира относително огромна фенска маса. Според разнообразни издания, фенове на марката даже стоят при компютрите на Apple в магазините и ги предлагат на хората.
 Знаете ли за какво устройствата на Apple идват със стикери?

Разбира се, компанията на Джобс вижда капацитета в това и се пробва да резервира и притегли още повече почитатели, а резултат от това са стикерите с „ отхапана ябълка “. Те могат да се лепят на разнообразни места, да се поставят върху облекла, чанти, коли и други сходни, като демонстрират съпричастността си към марката.

Освен това, всеки стикер работи и като безвъзмездна реклама за Apple, която всеки консуматор прави с лепенето на стикера на разнообразни места. Въпреки, че от рецесията в която американската компания попада през 90-те години към този момент са минали над три десетилетия, стикерите към момента са част от комплекта на множеството устройства.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР